Emine_1245 Arkadaşlar gece abdets alcaktim küpemin kaybolduğunu farkettim. Normalde kulak deliklerini küpe ile hep yıkarım. Bu sefer olmadığı için elimle ogusturarak abdest aldım. Acaba eksik mi oldu abdesttim. Aklıma takıldı 🥴
-Nurella- Emine_1245 bendr kulak deliklerime kupe sokup yikiyorum yoksa kafamda soru isareti kaliyor.
ErenimBalOglum Emine_1245 ayy o bnde de oluyor küpem kayboluyor hep bnde ovusturuyom elimle inş kabul oluyordur
Zeynepazram -Nurella- bende öyle ama bir tane deligim var sürekli tıkanıyo birde onu acmaya calısıyorum 🙄
Emine_1245 -Nurella- Bende normalde hep öyle yapardım canım ilk defa böyle oldu. Ama sadece ovusturmakta yeterliymis meğer
-Nurella- Zeynepazram benim kulaklarda 6 var toplamda birde hizma. Hizmam hep takili fakat kupem olmayabiliyor. Banyoda hep kupe vardir kulaklarimda yoksa onu takiyorum hepsine tektek baska turlu icim rahat etmiyor
89Kbr Bi kulağımda9 tane delik var ya hepsine tek tek küpeyle su sokamam Demiştim ; ovuşturma yeterli demişlerdi 🙄
Zeynepazram -Nurella- bende öyle yapıyorum 2 normal delik var birde tragus vardı önceden simdi girmiyo deligi kücüldü arada tıkanıyo on saat onu acmayla ugrasıyorum