Maliki Asımızı Vurulduk bugun her ihtimale karsı dort saatde bır bır cay kasigi calpol ver dıyor büyükler napmam lazm ates yok azıcık huzursuz
Morfrenk Maliki ateş yoksa vermenize gerek yok uyku yapar yok yere vericekseniz de 1 çay kaşığı verin sonra ateş çıkmazsa daha vermeyin, huzursuz olması çok normal
Babydoll Maliki ateş olmadan asla asla calpol verilmez calpol de bir ilaç büyükleri değil doktorlar ne diyor onları dinleyin araştırın.
Mom070 Morfrenk Aşı yerine su değmeyecek şekilde yapılırsa sorun olmaz ama çok zor olur sizin için bir iki gün bekleyip yıkarsınız.
Ef24 Morfrenk yaptırabilirsiniz verem aşısı için 2. Ayda yıkanmaması söyleniyor 4. Ayda diğer yapılan 2 aşının 2. Dozları yapılıyor 🌺
pogcayanakannesi Maliki bizde bugun aşı oldukk. Sizinde 3 aşı oldu dimj? Cok oldu ya korkuyorum ateşi çikar diye. Bence atesi cikarsa verin bende ole yapicam
Defneninannesie Maliki eve gelince verdim ben cikamdi ateşi gece uykusundan öncede 1 çay kaşığı verdim ateslenmedik şükür
bicirik Maliki hayır vermeyin vücudu antrikor üretsin çok huzursuz olursa öyle verirsiniz kardeşim sizin söylediğiniz gibi verdi bşr sonraki dozları daha ağır atlattı. Ben vermedim 4. Ay ve 6 ayda en fazla ateşi 37.3 falan oldu huzursuzluğuda olmadı
Ef24 Maliki ateşi olmayan çocuğa ateş düşürücü verilmez 38-38.5 u görmeden vermeyin inşallah ateşi olmaz. Biz de hiç bir yan etki olmamıştı