Deren_Hatun Sarenur_Kara doktorlar açıkladı diş ateş yapmıyor diye kızım 4 tane dişi var hiç ateşi çıkmadı. Başka bir şey olabilir acile götürün , geçmiş olsun
Alinduru Sarenur_Kara valla oluyor. Yanlış yönlendirmek istemem ama kızımın 42ye kadar yükseldi bütün tahlilleri yapıldı temizdi ve diş patlattı. Özellikle azı dişlerde kök dişlerde olabiliyor. Yine de doktora gidip göstermelisiniz tabi. Bilinenin aksine diş yüksek ateş yapıyormuş yapmaz diye bir şey yokmuş.
turansmom Sarenur_Kara oluyor canım bilinenin aksine. Daha geçen hafta 39a kadar atesimiz çıktı 2 doktor gördü kan idrar temiz çıktı diş yerleri baya bir şişmiş. Tabiki yinede diş ateşidir demeyin yeni 6.hastalık diye hastalık çıkmış bir kan, idrar aldırınn
Alinduru Deren_Hatun aslında tam tersine yapıyor. 2 hafta oldu kızım kök dişlerini azı dişlerini patlatırken 42 dereceye kadar ateşi yükseldi bütün tahlilleri temizdi ve diş patlattı.
Alinduru Deren_Hatun doktorlar bu konuda iki çeşit konuşuyor o yüzden söylemek istedim ben de☺️ Ben de öyle biliyordum ama bizzat yaşadık ve 6 gün sürdü 🙄 yani ilk dişler yapmıyordur belki ama arka dişler çok zor çıkıyor 🙄
Deren_Hatun Alinduru ay çok zor benim kızım daha çıkarmadı tecrübeli değilim , teşekkürler aydınlattığınız için
Alinduru Deren_Hatun rica ederim ne demek 🌸 tabi ki böyle durumlarda yine de doktora götürüp baktırmak gerekir orası ayrı 🙂
Sarenur_Kara Ya bizde ön dişleri çıkarırken ateş yapmadı ama sanırım azılar çıkacak 39 u gördüm 5 gün önce yükseldi birkaç gün sonra geçti bugün yine 39 doktorumuzda tlfnda dişten kaynaklı olabilir defi ama içim içimi yiyor