MugeAtlas Bebekleriniz gündüz kaç uyku yapıyor ve ne kadar uyuyorlar kızlar? 3.uykuyu bazen uyumuyor artık ve akşam yatana kadar mızmız oluyor. 8de yatırıyorum genelde 6 buçuk da uyanıyor. Bu süreye kadar 3 saatte bir uyanırsa kendimi çok şanslı hissediyorum 🙃 yarım saate bir bir saate bir uyandığı oluyor. Bu aralar da 4den sonra bişeyler oluyor gözleri kapalı kalkmaya uğraşıyor 🤷♀️
1prens1prensesannesii MugeAtlas oğlum 9 aylık hala 3 uyku yapıyor. Bazen 1 saat bazen yarım saat. Akşam 9 givi uyutuyorum 11 gibi uyandırıyorum. 12ye doğru karnını doyurup yaptırıyorum bazen 1 bazen 2 kez uyanıyor 3 uyandığı yoktur. Sabah 8 yada 9 a kadar. 2 uykuyu denedim ama çok huysuzlaşıyor
gvnkbr MugeAtlas artık 2uykuya dusmeniz lazım bı gün şekerleme yaptırın bı gün yaptırmayın uyku arasını açın tahmini tablo verebilirim
Kkubu80 MugeAtlas 2 kez uyuyor benim oglumda canim 2 kere 1 bucuk saat uyur biter aksan 9 da da uyuyor ama gece 10 kere kalkar :)
Afa Bence iki uykuya düşme zamanınız gelmiş de geçiyor O yüzden sık uyanıyor olabılir veya oyun oynamak istiyor olabilir.
MugeAtlas Afa olabilir, sabahları zaten 2saate yakın uyuyor öğleden sonra 1 saat. Ama işte akşama doğru çok huysuz geçiyor uykusu geliyor 6da 7de ben de oylamaya çalışıyorum
Yagmur46 Gündüz iki uyku yapıyor genelde 1saat kadar, bazen daha uzun bazen daha az , akşamları gece uykusundan önce minik bir şekerleme yapıyor yarım saat kadar,ondan sonra 11-11.30 gibi gece uykusuna yatıyor sabah 7.30 8 gibi uyanıyor
MugeAtlas 1prens1prensesannesii uyandırdıktan sonra uykusu açılmıyor mu iyice peki? Genelde herkes 1 saat uyutuyomuş gündüzleri benimki sabah çok mu uyuyor acaba bilemedim
MugeAtlas gvnkbr çok sevinirim, 3. Uyku yapmazsa 6dan sonra Mızmız oluyor çok. 2 gündüz uykunun toplamı zaten 3 saat ediyor ama yetmiyor gibi geldi
MugeAtlas Kkubu80 ben 3 4 kez kalkmaya razıyım valla ama daha fazlası çok yorucu oluyor işte zombi gibi dolaşıyorum 🙈
gvnkbr MugeAtlas sabah 8de kalkiyosa 11 kadar tutmaya çalışın söyle ki birden değil kademeli olarak kaydira kaydira en son 11 yapın. Öğlende 2.30 da uyumuş olmalı diyelimki 4de uyandı akşam 8de uyumuş olmalı karisikmi oldu anlatabildimmi ? *Uyanış 8 *9.30 kahvalti 10.30-11.00 1 uyku *12.00 uyanış ilk uykuyu kısa ikinci uykuyu uzun tutarsan akşama dayanır. *14.30 2 uyku en fazla 16.30 uyanış *19.00 gece rutini uyku modu *20.00 gece uykusu biraz oturdukca 20.30a kaydirabilirsin 1ay sonra filan
Kkubu80 MugeAtlas aynen bende öyleyim canim yalnız degilsin gözüm kapaniyor ben yüzümü yıkıyorum büyüdü hala yenidogan gibi sık sık kalkiyor :)
1-2 Kkubu80 bi benim bebeğim gece sürekli uyanıyo heralde diyodum🙈 çok sık uyanıyo için için ağlıyo dalamıyo çok yoruldum gece olsun istemiyorum
MugeAtlas gvnkbr çok teşekkürler yapmaya çalışayım böyle ama sabah uykusunu genelde daha çok uyuyor 2 saati bulduğu oluyor onu nasıl kısa tutucam ki, uykuyu alamadı mı ağlayarak uyanıyor zaten. Bir de gündüzleri bakıcımız var ben işteyim genelde uyandıktan 2 saat sonra yatırıyor hep, 2. uyku aralığı 3 saat oluyor
gvnkbr MugeAtlas Sabah kaçta uyanıyor ? 8se 10da uyumuş 12de uyanmış olsun öğlen uykusunuda 14.30 yap 1 saat uyusa 15.30 uyanış ozaman biraz kaydırarak gece uykusunu öne çekersin
MugeAtlas gvnkbr 6buçukta uyanıyor ilk uykusunu 8buçukta yapıyor bir buçuk iki saat uyuyor. 1 buçuk gibi yatıp 2 buçukta kalkıyor ya da 3. işte o saatten 8e kadar duramıyor eğer 3. uykuyu yapmazsa
MugeAtlas gvnkbr yok, tok yatıyor zaten uykusunu alamazsa ağlıyor tekrar yatırıp kalktığında iyi kalkıyor. Bugün son uykusundan 3de uyandı 8 de akşam uykusuna yattı mesela ama 9a kadar 3 4 kere gittim yanına kucağıma alıp geri yattı. Bi oturtamadım düzene tam
gvnkbr MugeAtlas yok yok anlamadın sabaha karşı acikiyor olabilir mesela bende şöyle denemiştim 5gibi çok ağlayarak kalkiyodu bende bı gün o uyanmadan mama yaptım basucuma uyanınca icirdim sabah 8.40 9 gibi kaydırdı mesela bı kaç ay sonra o 5de uyandığı olmadı bende yapmadım ek beslenme veya emzirme gibi o daha uzun uyumasını sağlıyor 8 olmasa bile 7 ve buçuk yaparsan şahane olur