Kerem123 Mucizem_06 Bende emzirerek uyutuyordum ama kesmeden önce sadece uykularda vermeye başlamıştım gün içinde yemek ağırlıklı gidiyorduk ayrıca gece uyanınca meme vermeyi kesmiştim ve su içirip geri uyutuyordum. 2 yaşına da gelince sabir taşı sürdüm ve artık memede sütün bittiğini artık öyle uyuyamayacagini anlattım şimdi yanımıza yatiyo ve uyuyamaya çalışıyoruz. Kolay mı? Tabi ki değil. Ama artık büyüdü ve bişeyleri konuşarak anlayabilecek durumda bizde konuşarak onu ikna etmeye çabalıyoruz umarım daha kötüye değil daha iyiye gideriz 🤦♀️
Yagmur46 Mucizem_06 benim kızım kendi bıraktı 😃 önceleri memede uyurdu öyle yatirirdim yatağına, şimdi istemiyor, emiyor karnını doyuruyor sonra yastığına bakıyor 😂o zaman yatırıyorum pış pış yapıyorum bi bakıyorum ki uyumuş 😂😍
Mucizem_06 derodunya çok haklısın ama ne yazikki burda sorulması gereken soru bu anne bebek platformu 😄😄😄
Mucizem_06 Ozgeersin çok zorlanıyorum tatlım memesiz uyumazmi seninkide aslında uzmanlar memenize birşey sürmeyin diyo doğru bulmuyorum evet ama artık bırakmalı yiprandim
derodunya Mucizem_06 öyle ama bebem şöyle diyorum bakan yok kocam böyle dedi diyorum oo vay alçak hurra elli kişi
Ozgeersin Mucizem_06 arabada giderken ve dışarda uyuyor birde evde ne yapsam memesiz uyumuyor bende sürme taraftarı değilim başlamam gerek çok zor olacak gibi.
derodunya Mucizem_06 bende yaptım öyle 😹 moderatörler ilah bellemiş kendini burda aynı yazıyı büyük kücük düzeldip yazan bile var gönül vermişler bu işe hsjs
Ozgeersin Mucizem_06 1 ayımız kaldı çizimde 2 yaşa daha da bağlandı sürekli evde olunca sıkıldıkça içiyor.
Mucizem_06 Kerem123 canım bende sabır taşı sürdüm mecburiyetten ama sonra yine emdi sallatmiyo kendi direniyo memede meme konuşuyorum sürekli herşeyi anliyo doğum günün oldgu gün pasta ufluyecegiz ozmnda memede süt bitecek birkcaz artık dedim okadar işlemiş ki kafasına o gün şaşkına döndü sordu bana meme emcekmiyim diye yok oğlum artık büyüdün dedim biraz azlttik belki ama tamamen birknadik su uyku sorununu çözersek herşey halolcak gibi ama olmuyo olmuyo