Nehirk Gece olduğu gibi Gündüzleride memeleriniz dolu dolu oluyormu? Oluyorsa süt artırıcı ne yapıyorsunuz
Minnaktosbik Nehirk bol su yeşillik ceviz badem günlük bir kase yoğurt tahin pekmez hepsinde yaptım hem çocuğum güzel kilo alıyor hemde sütüm geliyor çok şükür ☺️6aylik kızım
Babys1 Nehirk olmuyor 😅 Geceleri süt salınımı fazla olduğundan birde uzun aralıkla emdiklerinden baya dolu oluyor gündüzleri o kadar değil.
Kereminannesiii Nehirk oğlum her emdiğinde sütüm geliyor şükür. Göğüsler terbiye olduktan sonra çok uzun süre emmeyince dolu dolu oluyor anca. İhtiyaç kadar süt olduğu için çok önemsemiyorum.
bburcu Nehirk neler yemiyorum ki 🤦🏼♀️ Hurma, dut kurusu, ceviz, badem,muz,kefir, fındık, tahin helvası, stil tea, rezene, bestlak, boza 😬 daha vardır kesin ama unuttum 😂
Nehirk bburcu yiye yiye hamilelik kiloma geri döndüm resmen bende her süt artırıcıyı yiyorum nolcak bakalım
Incipek Evet oluyor boool su öncelikle hurma incir ceviz dereotu roka yumurta her gün düzenli yiyorum bir de arifoğlunun anne çayı var kesinlikle tavsiye ederim hem şişkinligı aliyo hemdde süper süt yapiyor👍