Mutluyuvam Bebegım yataktan parkeye düştü napmam lazım cok korkuyorum beş aylık içte bişey varmıdır doktora gotureyımmı cok kotuyum
Fitifiti Mutluyuvam En az 2 saat uyutmayın. Gözlerde kayma,kusma,denge kaybı varsa acilen doktora götürün. Hiçbiri yoksa kendi 24 saat gözleminiz altında tutun. 50 cm den aşağı yükseklikler genelde tehlikeli olmuyormuş.
HonKiPonKiDoNiNo Mutluyuvam Daha cok kucuk, imkaniniz varsa eger hic bekletmeden bir hastaneye goturmenizi tavsiye ederim.. Umarim birsey yoktur cok gecmis olsun 🙏
Mugeela44 Bi kaç saat uyutmayın. Uykusu gelde bile. Arkadaşın da dediği gibi kusma gözler de kayma olursa doktora götürün sürekli izleyin
Timurunannesi Mutluyuvam çok geçmiş olsun. Nasıl düştü. Siz gözlemleyin 2 saat uyutmayin kusma olursa dr götürün
Mom0982 Mutluyuvam genelde yüzüstü düşüyorlar.geçen benimde basıma geldi☹️Kusması gözlerde kayma durumu yoksa korkma.gözlemle iyice bebeğini.Çok geçmiş olsun tekrar
Mutluyuvam Timurunannesi yatagakoymustum kenarlarını kapattım ama bas tarafından düşmüş hıc aklıma gelmezdi yerde sert zemin
Organikumos Mutluyuvam Canım öncelikle 50 metrenin üstünde bir mesafeden mi düştü o çok önemli kusma uykuya meyil var mı 2 saat kesinlikle uyutma ve kusma fışkırırcasına kusma ama düştüğü bölgeyi ara ara soğuk kompresle uygulama yap ve bu belirtilerden birini görürsen direk doktora git
Mutluyuvam Çok sagol canım bıde beyınde bısey yoksa Allah korusun kusma vs olmaz dımı omdanmı anlaşılır yanı
Organikumos Mutluyuvam Eğer yüksekse en ufak bir şüphede hemen doktora gitmeni tavsiye ederim ara ara göz temaslarını kontrol et elini sağa sola götürdüğünde takip ediyor mu bak ama kesinlikle uyutma hafif bir mayışıklığı varsa bile doktora gitmelisin ? Çok ağladımı
Nescafe Mutluyuvam kontrol edin her yerini kollarını bacaklarını oynatın ağrısı olmadığından emin olun iyice . İçiniz hiç rahat değilse de doktora gidin aklınızda soru işareti kalmaz en azından . Geçmiş olsun . 🙏🏻
Timurunannesi Mutluyuvam tamm siz gözlemleyin sakin olun allahın izniyle birşey olmaz inşallah. Baktınız kusma ya da gözlerde dönme var eşinizi arayin esnizin gelme durumu siz konusu değilse yakın birinden yardım işteyin hastaneye götürün
BugraCan27 Mutluyuvam birkere benim bebeğimde düşmüştü gözlemleyin bebeğinizin hareketlerini göz çevresini filan 3-4 saat içinde belli olur birde artım yatakta yatırmayın
GoGirl Mutluyuvam gitme sansiniz varsa hemen gidin eger hic yoksa su an uyutmayin takip edin gözlerde kayma kusma vs