bahar95 Merhaba uykusuz anneler, doğum yapalı 9 gün oldu bugün, halya bembeyaz sütüm gelmedi, ilk günlerde gelen süt (bilmem ne diyorlar ona) ondan geliyor benim gibi durumda olan varmi
Mom89_ bahar95 benimde o sarı sütüm 6-7 gün gelmişti . Ama hiç dert edinmemiştim niye beyaz gelmiyo diye . Aksine o sarı sütü günlerce içmesi daha mutlu ediyodu beni😂 zamanla açılıyo rengi sizinkide beyaza döner bikaç güne . Özlersiniz o zaman sarı sütünüzü🤗
Goncikim bahar95 o sarı süt çok faydalı keşke hep o gelse😇bebeğin bağışıklık sistemini güçlendiriyo.bebeği yağlandırıyo
AseLBebek26 bahar95 benimde 7 gün oldu hala sarı su geliyor ne kadar geliyor miktarı sarı suyun benim hala az mama takviyesi yapıyorum mecburen
su-perisi bahar95 canim o sut cok faydali bir damlasi bile nimet yani birak geldigi kadar gelsin bebegine her damlasini ver, benimki 15 gunden sonra beyaz normal sut rengine donmustu seninde az bi zaman sonra doner dert etme bol bol emzir
bahar95 Mom89_ en çok faydalı süt diye duydum ama ne bilim sanki bebiş doymuyor gibi bide ashal sevmedimi acaba sütü diye düşünmeye başladım bide çok kakasını her sefer bezini değiştirsem kakasını yapmış oluyor normal mi acaba doktorum yapmazsa kork dedi
Egekus Benim de 15 günden sonra rengi açılmaya başlamıştı ne kadar kıymetli önsüt bebeğinizi birçok hastalıktan koruyor sağlıcakla büyütün bebeğinizi inşaAllah 🥰
Mom89_ bahar95 evet çok faydalı o süt şükürki verebiliyosunuz o sütünüzü 🤗 benim bebeğimde doğduğundan beri kakasını hergün yapıyo bikaç sefer hemde. Ben bunu doktora söyleme ihtiyacı bile hissetmedim ama . Yapmıyo olsa dediğiniz gibi korkardım ama yapmasında bi sıkıntı yok bence . Gene tabii doktora sorun şüphelendiğiniz bişey varsa
yademila-48 bahar95 sütün rengi tamamem psikolojik ve yediğin yemeklere bağlı korkma yani normal sürekli aynı renk olmaz