Aysuduha Nasıl gecıreblrm kzlr yanakları kulakları al al oldu elleri yanıyor grıp olmuş bebeğim forza şurup verdim aıle hekımı baktı 38 de acıle götür dedı ıslak bez falan koysam mı????
89Kbr Aysuduha 37.6 ateş değil .. 38’de de hemen götürülmez….. önce evde ılık duş aldır eklem yerlerine ılık bez koy. sirkeli su sakın yapma.
Selen95 Aysuduha gerçek ateşte eller ayaklar buz gibi olur canım sıcak olmaz. Yüksek bir ateş değil , fazla giydirme ılık duş aldır 38 i görürsen kilosuna göre calpol verebilirsin
sagittarius_mom Aysuduha sirkeli su sakın yapma. Üstünü çıkar bol bol emzir ve sürekli kucağında tut sev olsa ve ıslak bez köy ılık duş 38. ateş olir 37 sayılmaz fakat takip et . Şu an mevsimsel grip var dkt edin
Ef24 Aysuduha üzerini ince giydirin yeterli şu an 37.6 ateş değil 38 ve üzeri için ılık uygulama yapabilirsiniz
89Kbr Aysuduha bebek vücudu 40 dereceye kadar ateşe dayanır,biz büyükler dayanamayız….. asm doktorlarına bu güne kadar net güvenen duymadım.. bekle bakalım kaç kişi sana 38 dereceyle hastaneye götür yanıtını verecek…
Selen95 89Kbr sağlık çalışanıyım canım iç dış farketmez gerçek ateşte eller ve ayaklar buz gibi olur ve kişi üşür. Titrer. Binlerce çocuğun ateşini ölçüyoruz her gün acil serviste
boncukanne Bazi bebeklerin normal ısısı bile 37.0 olur. Ilık bez uygulaması yap. Oğlumun ateşi 38.5 olduğunda ateş düşürücü veriyorum ben. Hastaneye gidilmez.
dygcm Aysuduha 37.6 yüksek ateş degıl hemen calpol vermeyın bence ustunu ınceltın ılık bır dus aldırın 38 ve sonrasında calpol verin
MutluMommy Aysuduha cnm herkes duş aldır demiş ama doğru bilinen yanlışlarda bir aslında su kaybına neden olduğu için eklem yerlerine ılık bez koyman daha iyi yüksek bi ateş değil sen sakin ol annesi
89Kbr MutluMommy ılık bir duşun zararı yoktur yeter ki kafa ıslatılmasın…. omuzdan aşağı ılık suyla.. soğuk olmasın ki o hipotermiye sebep olmasın..
Selen95 Aysuduha canım senin derecen de problem var bence 34 derece vücut ısısı olmaz 34 derece hipotermi demek