memonunannesi Arkadaşlar merhaba, 17 Şubat’ta doğum yaptım. Ancak büyük tuvaletimi ancak 18 Şubat gecesi yapabildim. Bu sabah uyandığımdaysa orada kocaman bir baloncuk var ve çok acıyor. Ne yapmalıyım? Nasıl geçer? Gerçekten çok kötü durumdayım.
feamtrmea memonunannesi kremi çok fazla işe yaramıyo canım bende çok çektim ağladım acısından tek bana iyi gelen kantaron yağı oldu Allah a şükür 2 günde geçirdi hemen 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Drkefe memonunannesi en etkilisi incir yapragi arkadaslar incir yapraklarini kaynatin kaynadiktan sonra suyunu ve yapragi bir legene dökün biraz buharinda durun sonra oturabileceginiz sıcaklikta üstüne oturun bi kac gun yapin cok iyi geliyo incir sutude iyi gelir
Ata20 feamtrmea kızlar ben de kanamalı oldu. Onun için kendi hazırladığım bir kür vardı onu içtim. Mucizevi bir şekilde on dakikada geçirdi. Bende baloncuk olmadı.
memonunannesi feamtrmea kantaron yağı hangi renk olanından acaba? Sarı mı kırmızı mı? Bir de dikkat etmem gereken başka bir şeyi var mı alırken?
memonunannesi elmalikurabiye büyük baloncuk gibi bir şey kendi makatımı bile göremiyorum. Nasıl itebilirim içeri doğru acaba?
feamtrmea memonunannesi ben eşime kantaron yağı al aktardab dedim o kırmızı vermiş farketmez diye düşünüyorum her tuvaletten sonra sürebilirsn hemen etki edecektiktir dikkat etmen gereken bişey yok ekstra zararlı bişry değil zaten
Ata20 memonunannesi kemer patlıcanı diye bir patlıcan var bildiğimiz patlıcan türlerinden biri. 10 tane kemer patlıcanının üstteki yeşil kısımlarını alıyorsunuz ve 5 su bardağı suyla 15 dakika tencere kapağını hiç açmadan kaynatıyorsunuz(terlemesi için önemli). Sonra çıkan suyu her gün sabah ve akşam aç karnına içiyorsunuz. Tadı çok hoş değil ama ilacın bile yapamadığını dakikalar sonra bu kürün yaptığını görünce sevinç çığlıkları attım. Zaten emziren anneler olarak ilaç kullanmamız çok doğru değil. Bi deneyin bana da yazın sonucu çevremde deneyip te hemen anında faydasını görmeyen bir kişi bile yok
BARTUMOM memonunannesi aynı dertten bende muzdaribim 29 aralıkta normal doğum yaptım korkudan 4 gün lavobaya çıkmadım sonuç kocaman bir hemoraid 2 gün geçiyor tuvalete çıkınca yine azıyor bugün resmen ağrıdan ağladım zeytinyağı sürdüm biraz aldı ağrısını pazartesi doktora gidicem artık dayanamıyorum
Ata20 BARTUMOM Benim yukardaki tarifimi uygula ciddi söylüyorum hiçbir şey kalmıyor. Bir daha da olmuyor bittikten sonra. Ben bir bardak içip anında faydasını gördüm garanti olsun diye hepsini içtim daha sonraki günlerde. Leğene oturmayı ileri itmeyi falan bırakın çok ilkel şeyler bunlar