Muallimmmm Merhaba arkadaşlar oğlum 21 aylık 2 gündür sabah 6 ya kadar uyumuyor şuan hala uyanık gün içinde de 1 saat uyuyor çok fazla uyuyan bir çocuk değildi zaten ama 2 gündür sabaha kadar uyuyamıyor başına gelen oldu mu hiç neden olur acaba
NazliHilal Muallimmmm diş ağrısı olabilir mi uyumayıp ne yapıyor peki, huysuz mu yoksa keyfi yerinde mi bireyselleşme dönemleri başladığı için de kafasına göre takılıyor olabilir :)
Gulsah10 Muallimmmm enerjisini atamıyodur bende paşamı (21aylık) dışarı çıkarmadığım gün evde sıkılır hırçınlaşır kendi halinde takılır az zıtlaşır gece uyumaz gündüz uykumuz tekte direnir uyumaz dışarı çıkartıyım oraya buraya koşuşturur ağaç sever kedi köpek inek sever hindi tavuk kovalar enerjiyi atınca gelir kendi yatar uyur o günün gecesinde de sabaha kadar deliksiz uyuruz 🤗😂 yor annesi dışarı çıkamıyosanız evde koşturup durun sende eşlik et zıplayın şöyle 😅🌺
Mommysharkdoodoodoodoo Muallimmmm benim oğlum da bir kaç sefer yeltendi ama tüm tanıdığı insanların isimlerini tek tek sayıp uyumuş dedim araba uyumuş kuşlar uyumuş güneş uyumuş aydede gelmiş yıldızlar gelmiş vs baya saydım hadi bizim de uyumamız gerek dedim ikna oldu. Şimdi her yatmadan önce sorar kimler uyumuş diye ☺️ deneyin bakalım
Muallimmmm NazliHilal keyfi yerinde gibi de değil gibi de bende çözemedim huysuz değil ama ne yaptığını da bilmiyor gibi birden oldu çözemedim hala 😊
Muallimmmm Gulsah10 sabahtan aksama kadar oynuyoruz yemek yapıyoruz dışarı çıkıyoruz babası gelince o da dışarı çıkarıyor yürüyoruz eve gelince top oynuyoruz koşturuyor baya zaten çok hareketli bi çocuk uykusu var uyuyamıyor gibi 2 yaş sendromu falan mı acaba diyeceğim ama hırcın değil çok şükür