Deneyimsizanne OyaGny Uyutamiyorum, Bugun 28 gunluk oldu. Geceleri kurt adam, gunduzleri süt dokmus kedi🐣 Asla uyumuyor, kucagimda emerken uyuyor sadece, yatagina koyduktan en fazla 3 dkk sonra uyaniyor. Gece olsun istemiyorum😬
FerahKuzum OyaGny 4 aya ldar belli bir düzen oluşmuyor canm. Acıktıkça uyanır emer yatar. İstersen uyutma şeklni bu arada kazandrablirsn ama nasl uyutmak iatiyorsan. Ayakta kucakta kendi yatağnda müzikle. Bu zmandan başlarsan inşallah öyle devam eder 😊
FerahKuzum Deneyimsizanne canm gece gündz ayrmını yapamamış ondan o şekldedir. Ayrm ypablmesi için yardmcı olman lazm. Mesela gece uyandğnda hiç konuşma sevme emzir tekrr yatır. Gündüz uyandğnda okşa sev konuş sürekli. Gece yatırdğn yer karanlık olsn gündüz dha aydnlk bir odada yatsın. Hatta ben ayrmı yapana kdr gündzleri pısetinde gece kensi yatağnda uyutmştm. Gece uykusunda atıyorm başnda müzik açıyorsan gndüz uykusunda açma. Aralarında böyle ufak tefek farklılıklar olursa ayırt edecektir. İnşallah sen de rhat edersn 😊
Naciyedinc OyaGny aslında o zamanlar daha çok uyurdu benim kızım. Ne yalan söyliyim benim için daha kolaydı yenidoğan ayları 😁🤦🏻♀️
OyaGny Naciyedinc keşke bizimkide öyle olsaydı uykusu o kadar var ki artık gözleri kapanıyor ama direniyor uyumamak için 😂🥺
Naciyedinc OyaGny sen yinede düzenini yavaş yavaş kur canım. Karanlık odada uyut,sessiz ortam, gece uykusu, gündüz uykusu. Zamanla düzene girecek inşallah
OyaGny FerahKuzum ben konuşmuyorum ortamı karanlık hale getirdim gece lambası yanıyor emziriyorum altını bazen aynı saatte iki kere değiştirmek zorunda kalıyorum bütün uyku kaçıyor sonra 2 3 saat dalamıyoruz uykuya 😭
OyaGny FerahKuzum emzirirken ve kucağa aldığımda uyuyor genelde yatağa koyunca uyanıyor mesela iki gündür yarım saat 40 dk uyuyoruz 😦
FerahKuzum OyaGny kokunu arıyor olablir mi? Üzerni kendi kıyafetlernden biriyle örtmeyi denedin mi canm? Önceden gysğin üzernde kokun olan bir kıyafet belki onu rhatlatır dha çok kçük seni araması çok normal 😊
AhsenVeraa 49 günlük olduk. Tuttumu 4 saat uyumadığı oluyor ama huzursuz da değşl em bak em bak böyle bi kısır döngü. Gece böyke değil ama gündüz uyku uyumuyor varmı böyle olan. Gazlı bi bebek te değil 😭 kucağımda uyuyor koyuyorum direk gözler fal taşı
OyaGny FerahKuzum yok denemedim onu 🙂bi deneyim mesela biraz önce uyuttum uykusunda ağlıyor 1 saat olmadan kalktı