Alpaslanceylan Anneler 9 aylık oğlum aşırı balgamlı öksürük var nolur yardım edın ne yaptıysam gecmedı önere bılcegınız şeyler varmı lütfen 😭😭😭🙏🙏
Aysen58 Alpaslanceylan canım benim oğlumda bir ara böyle oldu doktor dedi ki yarım çay bardağı dut pekmez ve yarın çay bardağı da nar ekşisi ikisi ayni ölçüde olsun dedi karistirip verin dedi ( doğal olsun canim )
Balbal1 Alpaslanceylan ıhlamur ver canım elma kabuğu portakal kabuğu limon da koy kaynat rahatlatır şifa olsun😊
Deren_Hatun Alpaslanceylan canım fazla ilerlemeden hastaneye götür bronsiolit olmuş yüksek ihtimalle. Hava verirler antibiyotik verirler bikaç Güne geçer. Eğer geciktirirsen zatürreye çevirir mazallah
Alpaslanceylan Deren_Hatun ah turkuye gıbı deyıl bura ya ıste o yüzden buraya soruyorum . Bekleyın geçer dıyorlar doktor . Fıtıl ver dıyor . Şurup bıle yazmıyor neymıs 1 yastan küçükmüş . Çocuğum 4 gündür böyle
89Kbr Bi tatlı kaşığı pekmezi az tereyağında erit ama içine bi yemek kaşığı da su koy,tereyağ erisin kapat altını ; kaynatmana gerek yani. bi dene öksürük kesiyor bu.