Damla29 aykoz_ merhaba bilmediğim için soruyorum ilacın rengi kırmızımı sağlık ocagı bi ilaç verdi ve oğluma zar zor içiriyorum doktora sordum 8.aya kadar verme 8. Ayda test yaparız sonra verirsin dedi bu ilaç nasıl kırmızımı rengi
Albayrakokur Kızlar kan ilacı die eczacı microfer verdi doğrumu ya demir ilacı bu ama kanla demir ynı diyor eczacı kullandım kanı değeri aynı çıktı dşük dedi doktr sağlık ocağındKi onların verdği jabız etti kafam allak bulkak ya
aykoz_ Damla29 sidefer gri renkte . Evet doktorlar gerekmedikce vermiyor ama saglık ocagı direk elimize veriyor benım doktorum da tahlıl yaptı gerekmediği için yazmadı. Yaşında kullandık uc ay okadar
Duyguercnn Sidefer ne kabızlık yaptı ne de kaka rengi değişti kokusuz tadını guzel ferrum vegaferon ve femix kullanan arkadaslarım oldu kaka rengi cok koyulaştırıp kötü koktuğunu soylemişlerdi
Damla29 aykoz_ burda herkes kullanıyor öle görünce acaba benmi yanlıs yapıyorum dedim 8.ayda bi daha çağırdı gel kan testi yapalım dedi ona göre vericekmiş her doktorun görüşü farklı sanırım