Brcbgs Merhabalar emzirirken vitamin kullanan varmı varsa hangileridir tavsiyeleriniz nelerdir 2 çocukla çok yoruluyorum ve vitamin ilacına başlamak istiyorum şimdiden teşekkürler ☺️
Ates_mami Brcbgs gebelikte içtigim elenatal 1 ve ferruma devam ediyorum. Elimdekiler bitince elenatal 2 ile devam edeceğim. Ortalama 1 yıl içerim 2 bebek emziriyorum çünkü.
Gursazme Brcbgs bana psikiyatr kan b12 bide d vitamini vermisti uykusuzulugum falan vitamin eksikligindenmis vucudumu sıkmam duzeldim 3 aydir iciyorum gunluk ferro sanol kan apikobal b12 dnin ismini hatrlayamadim suan bna iyi geldi bnlar
Brcbgs Ates_mami elenatal hastane hediye etmişti kullandım bi daha eczanelerde bulamadım yoksa memnundum bende
Gmzrl Lacmix kullandım doktor tavsıyesıyle hem çoğu vitamini barındıryor. Hem de sut arttırıcı özelliği var çok memnunum
Gulcanasil Brcbgs hamileyken elanatal 1 kullanıyordum doğum sonrası doktor bi süre daha kullanmaya devam et dedi. Sizinde varsa hamilelikteki vitaminleriniz içebilirsiniz
NeMeDe Brcbgs hamileyken kullanmış olduğum vitamin hapıma doğumdan sonra da devam ettim. Adı ocean mummy.