HamzasMomy Kızlar oğlum 2 yaşına girecek. Şimdiye kadar devam sütü verdim akşamları uyumaya 1 saat kala. Ama artık mamayi kesmek istiyorum. Oğlumda kefiri içiyor seviyor acaba yatmadan once versem bi hazımsızlık falan yaparmi? Deneyeneniz varmi?
BeyzaLivaLeyla HamzasMomy çocuklar için kefiri yatmadan önce verilmesiyle ilgili bir yazı okumuştum çok faydalı yatmadan önce verilmesi daha iyi olur yazıyordu canım valla bende içirmeye çalışıyorum ama 16 aylık daha yeni yeni alışmaya başlıyor tadına ne mutlu senin evladın içiyormuş
HamzasMomy BeyzaLivaLeyla çok sevindim o zaman bütün bebişlere şifa olsun inşallah 🥰 bende geç başladım 23 aylığız daha 2-3 aydır iciriyorum. Genelde ayran iciriyorum. Kefiri denedim sevdi içti çok şükür. seninkide alışır inşallah olmadı biraz pekmezle falan belki tatlandirabilirsin 🙂
BeyzaLivaLeyla HamzasMomy inşallah muzla içirdim geçen gün 1 çay bardağı içti çilekle denedim içmedi biraz zaman geçsin deniycem tekrardan çok faydalı
614408eoa Arkadaslar kefiri kndinizmi yapıyonuzn hazırmı alıyonuz bende yemi yemi alıstırmaya basladm ama markettn alıyorm insallah skıntı olmz
Hasret61 614408eoa bn kendim mayaliyorum cokta memnunum 10 aylik bebegim gunde 100 cc veriyorum bazen gun asiri. Sifaideva insta sayfasindan mayasını almistim 2 ay once hala buyutup cogaltiyorum ne kadar katkisiz da olsa paket urunu hic bisey bizim yaptigimiza bnzemez diye dusunuyrum
614408eoa Hasret61 elbette haklısınız hic yapmadım kefir tüketmedim de süt ürünleriyle hic aram yok kızm bnm gbi olsn istemiyorm