uykutulumu35 Sevgili anneler, evde serum fizyolojik var sanıyordum fakat bitmiş nasıl dikkat etmem hala anlamıyorum 🤷♀️Neyse bebeğimin burnu tıkalı nasıl açabilirim evde uygulayabileceğim bir öneriniz var mı ?
_elmaliturtam uykutulumu35 kilitli iğnenin arkasıyla tabi görünen yerdeyse. Ben telefonun flasiyla bakıyorum. Bebişimin gözlerini elimle kapatıp tabi 😇
AnnesininUmutu uykutulumu35 Süt felan damlatmayın! Serum fizyolojik dediğimiz tuzlu su. Evde kaynamış soğumuş suya tuz ekleyin. Youtube da vardır ne kadar tuz koyulacağı bakıp yapabilirsiniz.
Brna-34 uykutulumu35 bir parca bas ucuna sogan koymaniz da rahatlatacaktir bebeginizi.Denemek isterseniz eger ki deneyebilirsiniz.Ben bebegime denemistim.
Diladefne Maalesef hic bi sekilde 😔😔 ama anne sutunuz varsa bebisinizin burnuna hafiftan sıkabilirsiniz
uykutulumu35 AnnesininUmutu tuzlu su olduğunu biliyorum ama evdeki tuzdan olur mu bilemiyorum ama sağolun bakayım YouTube dan 👍
ahkalbimm uykutulumu35 kaç aylık bebeğiniz mesela benim oğlum 4 aylıktan beri yüz üstü yatırdığım zaman öyle çıkıyor burnundakiler birşey sıkmadan falan.. Ama kaynamış soğumuş suya az miktarda tuz atıp Bi kaç damla damlatıp yüz üstü yaptırdığınızda da çıkabilir
Organikumos uykutulumu35 sakın sütünden falan sık diyenlere uyma sonuçta tıkalı bir yerde o sütün bozulabileceğini nelere yol açabileceğini bilmiyorlar sanırım şanslı olduklarından da başlarına bişey gelmemiş tabi. Yani evde bulabileceğin bir çözüm soğan soyup yanına koyun o kokusuyla açılır diyorlar onun dışında evde direk temas etmeden yapabileceğiniz sağlıklı bişey aklıma gelmiyor
Esencemre uykutulumu35 1 su bardağı suya yarım çay kaşığı Kaya tuzu ve yarım çay kaşığı karbonat bunu yapın burnuna 2-3 damla damlatın benim bebemin de o şekildeydi şuan rahatladı
Esencemre uykutulumu35 yaninormal tuz işlenmiş Kaya tuzu işlenmemiş ya belki olmayabilir ama alana kadar idareten kullanabilirsiniz
Durush uykutulumu35 Zeynep Kamil de gebe okulunda ebemiz anne sütü tıkalı buruna damlatabileceğimizi söyledi yumuşatır