AseLBebek26 Yenidoğan bebeğinize mama takviyesi yapıyor musunuz günde toplam ne kadar mama veriyorsunuz?
Esencemre AseLBebek26 sütünüz yeterli ise mamaya gerek yok ben bir ilk haftasında sarılık değeri yüksek diye mama verdim sonra çok şükür sütüm geldi ve mama hiç vermedim
Daphnemom Biz başından beri mama meme gidiyoruz. 30-60-90 şeklinde onun ihtiyacına göre zamanla arttırdık 2 ay 15 günlük şuan.
AseLBebek26 Daphnemom sütüm biraz,az bende günde iki kere sabaha akşam olmak üzere 30 ar cc veriyorum
Esencemre AseLBebek26 siz sürekli emzirin emzirdikçe artacak bende başta öyleydim ve bol bol su için dere otu her yemek yanında tahin pekmez ve kuruyemişinizi de yanınızdan ayırmayın bunlar bende çok süt arttırdı etrafınızdakileri dinlerseniz emzirmeyi bırakıp mamaya geçersiniz çünkü aynı şeyleri bende yaşadım bildiğin çoçuğumu aç bırakıyorum muamelesi yaptılar sen kendine güven sütün gelecek ve bütün annelerin sütü bebeğini doyuracak kadar gelir
AseLBebek26 Esencemre ayni durumları yaşıyorum tam da anlattığınız gibi tamamdır çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım
AminaHajizada oğlum 2ay 24günlük, günboyu anne sütü içiyor, gece mama takviyesi veriyorum 120ml, sonrasinda su vermem gerekiyor mu?
Esencemre AminaHajizada mamayı su miktarını doğru ayarladıktan sonra suya ihtiyaç yoktur 30cc suya bir ölçek olacak şekilde
Esencemre AseLBebek26 İnan bana o etrafındaki insanlar hiç bir zaman bitmez kaynanam sürekli sorar sütün geliyor mu kaç kilo aldı kilosunu güzel aldığı halde az mı almış yav ben bu çoçuğu mama vererek tombul yapmayacağım çok şükür sütüm yetiyor oğlum doyuyor ama anlamıyor. 😡
GozdemHilal Oğlum 24 günlük her 3 saatte bir emzirme sonrası mama takviyesi yapıyorum 60-90 sütün durumuna bağlı biraz da neler yaptım çoğalmadi bebeğim doymuyor kilo alımı azdı bakalım haftaya gideceğiz aylık kontrole doktora ne diyecek .
AseLBebek26 Esencemre aynen öyle canım çok doğru söylüyorsun insanın daha çok psikolojisini bozuyorlar bu halde boşver takma kafana sende çocuğun kilo alımı ve sağlığı yerinde olduktan sonra hiç birşey önemli değil
AseLBebek26 bburcu teşekkür ederim bende sabah öğle akşam olmak.üzere 3 kez 30ar cc veriyorum simdilik