Merveenesasaf Selam anneler en etkili gaz damlası hangisi önerilerinizi alabilirmiyim hangisinden memnun kaldınız 1 ay 12 günlük oğlum var epey gazlıyoruz bi ara azalmıştı şimdi daha da çok arttı gibi internetten okudum 4-6haftalarda daha çok artar diyor sebebi ne olabilir acaba ?
Mervebtnrr Merveenesasaf nurse harveys colex derim çok aşırı memnun kaldık 2 buçuk ayına kadar kullandık snra bıraktım kndi cikariyo rahat artık 3 ay 13 günlük kızım. Denemenizi tavsiye ederim surup şeklinde 2 buçuk 3 ml veriyodum günde 2 yâda 3 defa
Agg0207 Merveenesasaf sab simplex kullandık hep. Çok işimize yaradı bebegm rahatladı 8 saat arayla 10 damla veriyorum 2 bucuk aylık kızım 1 aylıkken başladık
Merveenesasaf Mervebtnrr nurse harveysss mi alsam biogiaaa mı sizce hangisi daha etkili biogia yı da çok övüyolarr
Mervebtnrr Merveenesasaf valla ben sadece nurse harveys aldım çok ise yaradı diğerini bilmiyorm canım bebeğine hangisi iyi gelirse onunla devam et
Melikee123 Kızlar bende biogaia kullaniyorum memnunum kizim 2 ay 10 günlük hala gaz sorunumuz bitmedi biogaianin şişesi küçük olduğu için cabuk bitiyor 3.siseyi aldm acaba fazla mi oldu bilen var mı aranızda
Mom06 Melikee123 canım günde 2 defa 3 damla veriyorum bitkisel bişey zaten çok gazlı günüyse 4 5 damla veriyorum benimkide 1 aylık haftada 1 2 gün kriz günü gibi hiç uyumuyo ağlıyo gazı aşırı oluyo onun dışında rahatız damlanın etkisi çoktur
Melikee123 Bnde gunde 1 kez 5 damla veriyorum bu üçüncü kutumuz ama aklima takıldı fazlasi zararlı olur mu diye
Mom06 Melikee123 dün bi post okudum biri ağzına damlatıyomuş şişeden kaşıkla vermiyomuş oda bi anda dökülmüş baya çok içmiş bşi olmamıs zaten içindeki kağıdında yazıyomuş fazla kullanımda doktora basvurmanıza gerek yok diye