2500 sanırım. size başımdan geçen asıl olayı anlatayım ilk oğlum iki aylıkken yaşadığım yerdeki devlet Hastanesi’nde sünnet oldu bir hafta sonra pipinin altında bir delik gördüm sünneti yapana götürdüm zamanla kapanır dedi haftalar geçti yok kapanmiyo başka doktora götürdük çocuk meğerse hipospadias mış yani peygamber sünneti dedikleri. En az 15 farklı doktora götürdüm ameliyattan başka çözümü yok hepsi aynı şeyi dedi bide devletteki sünnetten sonra pipi yarası iyilesirken başı gövdeye yapışmış Allah’ım perişanım ömrümün yarısını çürüttüm üzüntüden sonra bu irfan beyi bulduk öyle bir ameliyat yaptiki biblo gibi sil baştan yaptı eli kolu dert görmesin şimdi çok şükür gayet iyi sağlıklı hal böyle olunca ikinci oğlumu sünnet için hemen ona götürdüm en değerli eşyamı satar yine ona giderdim erkek çocuğum var ve pipisi onun hayatının en önemlisi sorunlu iyi bir ameliyat geciremzse ve kalıcı bir hasar kalırsa diye düşünmekten aylarca perişan oldum durumunuz varsa tavsiye ediyorum @UrasnAnnsi