SILACINAR kızlar 6 günlük bebegimde 18.1 sarilik cikti hasteneye yattik sariligin gecmesi icin o derecenin kaç olmasi gerekiyor
SensizAsla SILACINAR 10 un altına düştügünde eve gönderiyorlar genelde ama bazı doktorlar biraz daha düşmesini de bekliyor
SydNhr SILACINAR 10un üzerinde olduğu için kalabilirsiniz canım. Eczaneden alın serumlu su içirin bir iki damla günlük. Hemen geçiyor. Onun sayesinde bizim sarılık 5 çıktı
Morfrenk SILACINAR 10 11 olunca çıkar galiba. Bol bol emzirme saatlerine de katıl 2 3 gune çıkar inşallah💜
Damla7 SILACINAR 12 falan SydNhr aynen canım bende yattım hastanede ama sonra tekrarladı dekstroz aldım eczaneden serum suyu diyorlar ama özellikle dekstroz dedim cam şişede hemen geçti sarılık
Esencemre SydNhr serumlu su içirilir mi çoçuğa gerçekten anneler neler yapıyorsunuz küçüçük bebelere sarılığın tek tedavisi beslenmee
Evo10 SILACINAR 10 gün önce 19.3 le yatırdılar 18 saat kesintisiz fototerapi aldı. 2 saatte bir sütü sağıp biberonla verdik. Emzirmek için bile kucağıma almadım. 18 saat sonunda 10.4 le taburcu olduk. Gelmiş geçmiş olsun
Japonprenses Bi hafta 18.6 yla yattık bol bol emzirdim sütüm azdi bebem 4 günlüktü mama da verdim kan şekeri düşmesin diye allahın izniyle çıkar canik bol bol emzir ac kalmasin
Minikburun SILACINAR Bizim 14 tü daha yükseği olmadı yatmadık hiç. Demekki o civarlara düşmesi lazım.cok daha yükseğini duymuştum endişelenmeyin.cabucak geçer umarım
Uzymom SILACINAR bizimki en son 11 olmuştu doktor sınırın altında sorun yok deyince bidaha da gidip ölçtürmedik yaklaşık 20 gün sonra bol emzirme ve mama takviyesoyle sarılığı geçti