Annekizz Kızlar 17 gün önce doğum yaptım ve emziriyorum. Eşime sofra hazırlarken acı biber turşusu koydum ve o kadar canım çekti ki ağzım sulandı yersem korkuyorum sütüme geçerse diye. Yesem ne olur acaba yesemmi nefsimi köreltmek için ?
Mhtpgnby Annekizz Pişik veya gaz olabilir canım bebeğin daha çok ufakmış azcık tadına bak canın çekmiş madem😄
irem09 Ya fazla abartmadığın sürece canın cok cekiyorsa ye. Sonrasında kimyon çayı iç. Ben de canım cektikce yedim kola içtim. Abartılmadığı sürece yiybilirsnz bence 😊
Annekizz irem09 Rezene çayı içiyorum bende yedikten sonra rezene çayı içebilirim aslımda teşekkür ederimmm 😊
Annekizz Mhtpgnby Valla öyle yapıcam hamileyken bile hiç bu kadar canım çekip ağzım sulanmadı gerçekten 🤷♀️🥺
Mu-Mi Annekizz ibrâhim saracoglunun youtubede videosunu izledim yemeyin çocuk yanıp kavruluyo ve huzursuz oluyomuş o yüzden ben yemiyorum sütten geçebilir
BeybininAnasi Annekizz ben yemiştim aynı zamanlarda ve bebeğime acı gelmişti, tüm gece uyuyamadı huzursuz oldu. Doktorum da yeme demişti. Şimdi yiyorum ama biz 1 yaş olmak üzereyiz artık çok etkilenmiyor yediğim içtiğimden
rike-nile-aro Annekizz bebeğinizin sütünüzden tiksinmesine sebep olabilirsiniz. Bi süre değil acı biber turşu çeşitleri dahi yemeyin naçizane tavsiyem 🙋🏻
Mu-Mi Annekizz bir taneden bir şey olmaz insallh bundan sonra biraz daha dikkatli olursun ben hiç turşu acı tüketmiyorum bu sebepten