zeynepzeze Merhaba, doktorumuz ocean alabilirsin demişti. Ben mollers alacaktım aslında. Gerçi bilmiyorum onu içer miydi? Ağlıyor ve asla içmek istemiyor. Easy fish oil alsam sever çiğner mi acaba? 17 aylık bebeğim.
Erencinarinannesi zeynepzeze möllers Elmalı kullanıyoruz oğlum hiç bişeyi sevmez ama möllersi severek içiyor elinden gelse şişenin hepsini içecek
ElmaliTurtamm zeynepzeze ben normalde zeytinyağı içiriyorum şurup diye şurup diyince severek içiyo şimdide balık yağını gel sana balık şurubu vermem diyom öyle suratını falan ekşitmeden içiyo sende aynısını denesen şurup vercem diye hatta şişenin üstünü falan göster oyun yaparak
Deren_Hatun zeynepzeze onun yerine haftada balık verseniz olur mu acaba? Bende veremedim içmedi haftada balık veriyorum
zeynepzeze Erencinarinannesi Yaa onu ilaç sanıyorum sanırım. Bir süre antibiyotik ağrı kesici falan kullanmıştık. Sanırım ondan sanıyor 😒
zeynepzeze Deren_Hatun Denemez olur muyum. Biz her hafta balık yiyoruz. Ama mümkün değil yemiyor balığı. Çorbalara falan katıyorum o zaman yiyor sadece
alyatosum zeynepzeze canım pekmeze karıştırıp ya da portakal suyuna koyup verdim öyle içti bu yıl direk şurup niyetine içiyor kızım
EymenTaham zeynepzeze limonlu dene canım birde ona içirmeden önce sende iç ki görsün benim bebeğim öyle içmeye başladı bir de möllers balık yağı reklamından gördü o yüzden hevesleniyor 😀
alyatosum zeynepzeze doktorumuz bitirebileceği kadar bi içeceğin içine karıştır demişti canım benim kızım portakal suyu ve pekmezi çok sever üçünü karıştırıp veriyordum hatta sonuçta yağın içinde de yazıyor portakal bal aromalı diye multivitaminli balık yağını kullanıyorum ben
Mom091 zeynepzeze benim kızımda içmedi malesef. Zorla verdiğimde de kusuyordu. Easyfishoil aldım. Çok şükür severek yiyor. Bir kutu bitirdi bugün ikinciyi aldım hatta. Versem hepsini yiyecek sürekli istiyor benden😊
parsoglan19 zeynepzeze efa liquidin tuttu Frutti aromalisi var. Portakal ve limon içmeyen bebekler onu iciyormus. Ben direk ondan aldım çok güzel içiyor tekrar tekrar istiyor 😂
Ayazhan-1302 zeynepzeze möllers limonlu limonata diyoruz severek içiyor şişeyi saklıyorum hatta hepsini içmek istiyor deneyebilirsiniz