MelegimKizim Kızım 1 yasında vee bugun ilk defa avakado aldım. Aramizda cocuguna avakado veren anneler var mi ? Nasil vermeliyim veya neyin icine katmalıyım? Tek mi vermeliyim ? Tariflerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
nursocum MelegimKizim 6. Aydan itibaren verilebilir. Krep yapıp arasına sürebilirsiniz. Kahvaltıda sade yiyebilir. Pekmez lor avokado karıştırıp verebilirsiniz ceviz rendeside olur üstüne 🌸
Tulinakrep MelegimKizim canım ben muzla karıştırıp veriyorum 6. Ayında başladım şuan 18 aylık bu şekilde çok seviyor sade de yiyor ama muz olunca daha güzel oluyor bide daha doyurucu oluyor
Btlp MelegimKizim 1 dilim avokado + yarım Muz karıştırarak verebilirsiniz içine 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu koyup karıştırırsanız üzerine ceviz rendeleyip puding gibi servis edebilirsiniz benim bebeğim bu tarifi çok seviyor. Kahvaltıda labne ile de karıstırılabilir. Kıvam her zaman çatalla edilebilir durumda olmalı :) 🥑❤️
Melek232020 MelegimKizim 6.ayından itibaren verilebilir canım sabah kahvaltısına eklerim mutlaka. Muz avakado pekmezi karıştırırım. Ruşeymli irmiğini kaynatıp ekliyorum muhallebi kıvamında hoş oluyor canım.🌸
nursocum MelegimKizim yok canım est. Ben tadını hiç beğenmiyorum ama çok faydalı o yüzden oğluma yediriyorum
MelegimKizim Cheddar Omlet yemiyor daha hic yapmadim aslinda ama muzla karistiirp yarin denicem cok tesekkurler
Prensinannesii MelegimKizim 5 buçuk aylık avakado elma bebe bisküvi si karoşımına bayılıyor oğlum veya sadece muz. Armut karışık
Arasannesi MelegimKizim avakadolu pankek,krep vs yapabılırsınız.ben genelde cevizli ve pekmezli şekilde verıyorum.baska meyvelerle karıstırıp verebılırsıniz içine küp küp dograrsınız meyveyı