Kerimaydeniz91hotmail Oğlum iki buçuk aylık ilk çocuğum tecrübeli değiliz bu konuda. Adana Yüreğir de sünnet için önerebileceğiniz doktor ve hastane olursa çok sevinirim.
busrakilic1 Kerimaydeniz91hotmail batıkentte Cengiz milli yaptı çok memnun kaldık 560 dı sanırım fiyatı
Ummaksaker Kerimaydeniz91hotmail Konya’da yaşıyorum doktor tavsiye edemem ama bende 25 günlükken yaptırdım 😊 erkenden yaptırman iyi olacak
Gupsemmm Kerimaydeniz91hotmail biİzmde 5gün sonra 3ay doluyor bende Mart ortasında yaptırmayı düşünüyorum
Baharonel Kerimaydeniz91hotmail benim bebeğimde 3 buçuk aylık evde yaptırdık biz sünnetçi eve geldi evde yapti çok rahat oldu
assd15 busrakilic1 lokal anestezi mi yaptı acaba bende düşünüyorum ama devlette genel anesteZi yapılıyomuş
Kubraybars Kizlar devlet hastaneleri sünnet yapıyor mu en son pamdemiden dolayi yapmiyorlardi acildi mi acaba bilgisi olan varmi ?
Kerimaydeniz91hotmail Kubraybars ben geçen ay kadın doğuma gitmiştim.bir bayan yeni doğmuş bebeğini sünnet yaptırmaya getirmişti. Devlet hastanesi
Mercoban-0701 Kubraybars ben antalyadayom canım dün yaptırdım devlet hastanesi ne bi kaç tanesi yapmıyoruz dedi ama yapan devletler var ürolojiye gittik
Kubraybars Mercoban-0701 Cok teşekkür ederm Canim cok sagol bu arada yapıp yapmadiklarini nerden öğrendiniz hastaneye gidip mi yoksa arayarak mi ? Hastane bize çok uzak o yüzden öyle ha demeye gidemiyoruz
Baharonel Kerimaydeniz91hotmail 250 lira verdik canim ben bir sorun yaşamadım çok kısa sürdü bir hafta içinde tamamen iyileşti bebeğim evde iğne yaparak uyuşturdu
Mercoban-0701 Kubraybars Benim yakın olunca gitmiştim etrafımdakiler de yapıyor demişti bi dene belki bilgi verirler canım telefon da