DeryaDerin 24 günlük kızımın vitaminini değiştirdik dün öğleden sonra 3gibi wellcare dan bi fıs verdim ve deliksiz uyudu emdi emdi geri uyudu gece 3te kendi uyandı ve sabaha mızladı Eğer uyku yapıyorsa gece vericem tecrübesi olan ? 🤦♀️
AlyaBaby DeryaDerin bizde onu kullanıyoruz ama öyle bi etkı yapmadı belkı tesaduf olmuştur canım D vitamını niye uyku yapsın 🤷🏼♀️
Busrayolcu Hanımlar ben de 52 günlük bebeğime vericem fakat fıs fıs yerine damla olarak vericem o şekilde kaç damla vermem gerekiyor DeryaDerin TiryakiAnne jotorofikgadin Tgcyrr01 AlyaBaby
Prensesannesiyimmm DeryaDerin biz 6 Aydır kullanıyoruz ama bizde de tam tersi ekti yaptı herhalde hiç uyumuyor 😂😂
Albertosss DeryaDerin canım bu damla niyeki ? Banada sağlık ocağından verdiler ama kullanmadım onunla eş değer bişeymi ?
yesimalmila DeryaDerin sağlık ocağının verdigi huysuzluk uykusuzluk yapiyor diye duymuştum. degistiyseniz Ondan etkilenmiş olabilir. bende wellcare kullanmaya yeni basliycam
AlyaBaby Busrayolcu 1 fıs daha kolay bence canım danla olarak bi bilgim yok doktoruna sorsan daha iyi
TiryakiAnne Busrayolcu ben 1 fıs veriyorum damladan daha kolay geliyor, kaç damla verilmesi gerekir bir bilgim yok
Aybk DeryaDerin baska birsey uyku yapmıs olabilir biz 2 aydır kullanıyoruz h iç öyle bir sorun yasamadık