Betul00 Merhaba anneler.. oglumda konaklar var surekli bitiriyorum ama tekrar cikiyor . Nden oluyor acaba? Tariyorum zeytintagi ve karbonati surup.. acaba taradigim icinmi? Yoksa bir muddet boylrmi olacak? Yada baska tamamen yok edebilmem icim ne yapmam lazim? Simdiden tesekkurler
Alyakbrfth Betul00 bi alerjisi var mi kizimin sut alerjisi var ve konaklari surekli tekrarliyor doktora goturdugumde alerji gecene kadar ara ara cikabilir demisti 1 aydan sonraki konaklar bu sebeplerle cikar demisti doktorunuza bi sorun
Alyakbrfth Betul00 bir de doktor bize coresatin pembe bi krem yazdi kucucuk bi kapta onu 3 gun sabah aksam suruyorum sonra tariyorum banyo yaptırıyorum gene tariyorum gidiyor fakat ara ara cikiyor boyle tekrarliyorum
Srpege Kaç günlük aylık? Muhtemelen yenidoğan döneminde. Konak geçicidir. Belli bir aydan sorma geçti tekrar çıkmadı bizde ama çok rahatsız oluyorsanız mustelanın Konak önleyiciyi yenidoğan köpük şampuanı var
Betul00 4 aylik .. bitiyor gibi oluyor oteki gun bakiyorum kucuk kucuk cikiyor. Cozemedm... Srpege jotorofikgadin
Betul00 Ebet yuzunde alerji var ama sebebini bulamadim belki ondan kaynaklaniyor olabilir.. tesekkur ederimm arastiracagim Alyakbrfth