Ozgeruya Merve-0708 ben süt ürünlerine yapıyordum actim diyeti sikayetimiz oldu gene devam ediyorum glutene diyet yapiyordum onuda actik gene oldu suan diyetteyim
Merve-0708 Ozgeruya şey soracaktım canım şimdi benim bebeğimde çoklu besin alerjisi var bebeğim memeyi bırakmıştı sütü sağarak veriyordum diyet yapıyordum sonra sütüm azaldığı için sağmayı yani anne sütünü tekrar bıraktım şimdi denedim bebeğim emiyor tekrar diyete başlasam nasıl olacak diye kafama takıldı göğsümdeki sütte alerjik besinler vardır kaç gün yemezsem sütümden gider alerjik gıdalar
Ozgeruya Merve-0708 ben 72 saat diye biliyorum cnm. Bende suan coklu besin olarak diyetteyim ekmek bile yasak yada glutensiz undan serbest
Merve-0708 Ozgeruya yumurta, süt, süt ürünleri kuruyemiş,dana eti , kuzu eti , paketli gıdalar bir çok şey canım testte sadece yumurta çıktı ama 1 yaş altı olduğu için doğru çıkmaya bilirmiş
Ozgeruya Merve-0708 evet bizde kan testi yaptirdik ama çıkmadı ama olmamasi anlamina gelmez dedi suan sebze yiyorum sadece ekmek bile glutensiz undan yapiyoruz