Zeyzey67 Bahar4141 benimde 13 günlük benimde aynı sorun var geceden beri hiç uyutmadı memede uyuyor koyuyorum emmek için aglıyor sonra yoğun kusuyor kustukca tekrardn emmek istiyor bnde anlamadm nabıcz böle
runklii Bahar4141 benim de 9 günlük bebeğim var aynı şekilde ayaklı emzik modundayım 😀 normalmiş bu şekilde olması öyle diyorlar .
poncik1203 Bahar4141 canım hep isteyecek o senin kokunu istiyor kucağını istiyor doydugundan eminseniz sebep bu annesi daha çok küçük 😍
Bahar4141 Zeyzey67 evet emdiriyorum uyuyo yatiriyorum hemen uyaniyo yine emmek istiyo nasil olcak bilmiyorum
poncik1203 Bahar4141 alışmaz cnm boşver duyma herkesi ben kucağımdan indirmezdim gazdı memeydi hep kucagimdaydi 3 aydan sonra kendi istemiyordu kucağı alışmaz 1 yaşına girecek oğlum kucağı hiç sevmezdi 10 gündür kucağa yapıştı 😂😂
Mrs_Ladybird Bahar4141 4 aya yaklaştık hala öyle 😅çok merak ediyorum doyma hissiyatımız ne zaman oluşacak ☺️
Mrs_Ladybird Bahar4141 😅sizinki şimdi çok minik onun size ihtiyacı var o yüzden öyle öpün sevin koklayın ortalama 2.5 aydan sonra biraz rahatladım ama bizim ki hala doyunca bırakmıyor kusuyor tekrar emmeye devam ediyor ne kadar sürer bilmiyorum 🤷♀️