Ruveydaazra Hanımlar oğlum 1 yas 8 aylık möllers balık yagı alacağım ama hangisinin tadı iyidir bilemedim tavsiye edeceğiniz memnun kaldığınız var mı acaba birde nerden alıyorsunuz kendi sitesi mi başka sitelerden mi ?
EmineYilmaz Ruveydaazra tuttu furitti çok seviyor kızım Görünce hemen ağzını açıyor😍 e bebekten aldık
Balkupummm Ruveydaazra tutti frutti oglum tadini cok seviyor normalde cok secicidir eczaneden almistim
PembePelikan Ruveydaazra size tavsiyem su formunda olan balık yağlarını tüketmeyin. Çünkü havayla temas ettiği sırada tüm değerlerini kaybediyor. Tablet formunda meyve aromalı olanları tercih edin
Ruveydaazra İnternetteki yorumlarda Son kullanma tarihi çok yakın oluyor yağ bitmeden süresi doluyor diyorlar doğru mu acaba
Ruveydaazra PembePelikan bebeğim ilaç içmekten nefret eder tükürür o yüzden tableti çiğnemez Emin’im ama sıvı formunu şırıngayla çekip içirebilirim diye düşünüyorum 🤔☺️
Milos35 Ruveydaazra internetten karsilastirma yapabilirsiniz bnm doktorum onu onerdigi icin tercih ettim
PembePelikan Ruveydaazra bebeklere tablet formunda olanlar bonibon gibi geliyor aslında bi deneyin derim. Öteki türlü maalesef çok faydasını göreceğini düşünmüyorum.
Burcc PembePelikan önerdiğiniz bir marka varmı? Bende möllers alıcaktım tablet formunu çiğneyebilirmi bilemedim🙄
Ruveydaazra Milos35 benim de hiç bileğim yok aslında bi doktor nutrigen önerdi biri de Möller’s kararsız kaldım 🤷♀️
Symsmy Ben emzırıyorum ben de kullanayım diyorum kızlar ne dersınız sütten gecıyormus Bayadır balık yemiyorum