Mercimek2 Beneğim 3,5 aylık genelde sağ kulağını tutuyor ve çekiyor bunu neden yapıor olablr böyle birşey yaşayan var mı ? Ben uykusu geldiği için yaptığını düşünüyrm ama herhamgi bir sağlık sorunundan dolayı olablr mi ? Baya çekior kulağını
Larenmerve Mercimek2 canım belkı kulagı ağrıyor bır doktora gotur bence yoksa durduk yere neden kulagını ceksın yavrucak
Ygz Mercimek2 benmkide su sıralar cekiyor 6bucuk aylık bende acaba kulağımı ağrıtor dye düsünmeye basladım ama huysuzlugu falan yok sadece cekstryor
damlahira Mercimek2 kulağını tanıyor ondan olabilir benim kızım tutuyor sadece burnunu kafasınıda tutuyor tanımaya çalıştığı için☺️
Mercimek2 Larenmerve Larenmerve bi süredr yapıor bu bareleti yakın zamanda kendi dr na gideceğiz zaten merak ettim böyle yapan bebişlr var mı die
Mercimek2 Ygz aynen biz hep huysuzız güldüğmz mutlu oldğmz zamanlrda var ama genelde huysız ve uyumak istediği zaman gündğzlri biraz emip uykuya geçiyr gece uyumuyrz o ayrıda ondan mı acaba diyorum ama kulağını çekiştrdiğimde öyle ağlayıp bağırma falan yok
Ygz Mercimek2 acaba kesfediyolarmı yoksa ağrıyormu anlamadım. Bizim huysuzlugumuz yok sizin varmış bi doktora götür istersen canım ya belki agrıyodur
Deletedmom10 Mercimek2 Benim kızımda çekiştiriyor özellikle uykusu geldiği zaman yapıyor. Bide diştende olabilir canım. Diş çıkaracakları zaman yanağın ağrısı kulağa vururmuş. 🤷♀️
Pelinzade Bizim kide öyle ya kulağına götürür ya gözüne koyar ya başına öyle yatıyor ki diyorum çok dertli bizim kız eli başında sürekli
Hazal22 Mercimek2 biz de 3,5 dan 4e kadar hep kulaklarını cekti.genelde uykusu geldğinde yapıyodu ama kimi görsem bunun dişi çıkcak dedi.
MerveSara Mercimek2 Kulak çekmesi diş belirtisinden biridir , salya yoğunluğu da varsa yüksek ihtimal diştendir , iki ay öncesinden belirtiler başlarmış . 😊
03saliha06 Mercimek2 canım diş cıkarıyor olabilir yani hemen cıkmaz ama yinede yakındır benim bebeğim diş cıkarırken kulağını cok oynuyor hemşireye sordum dişten yapıyordur demişti
gulsenkonakli Mercimek2 damakları yükseliyor ve kaşınıyor şuan o da kulağını etkiliyor benim kızım da 3 aydan beri kulak kaşır bazen sağ bazen sol ama uykusu varken daha da artar bu durum bizde😊
yesimalmila Mercimek2 keşfediyor belki benimki 4 aylık sacina kafasina dokunup duruyor saçını cekenlerde varmis o aylar da. pelus cingirak aldım bıraktı