efe_2020 Kızlar oğlum 9 aylık olucak alerjıkte bir bebek gazımız bitmedi gitti. Resmen maf olduk ya çocuk doğdu doğalı gaz ağrısı çekiyor ,çıkarıyor çıkarıyor bitmiyor .🤕 Var mı böyle uzun süren , ne zaman geçti??
Tugcealp efe_2020 neye alerjisi var bilinmeyen bir alerjisi daha olmasın canım çünkü en gec 5.ayda biter diyor doktorlar
Alinduru efe_2020 biz 🙋🏻♀️ Kızım 14 ay 23 günlük alerjiden dolayı hala o gaz sancısını çekiyor yavrum. Bazen çok ağlıyor bazen daha iyi oluyor, alerjik bebeklerin biraz uzun sürüyor sanırım 🙄
Fatmaapo efe_2020 bizde 6 aylıgız bızımde gece baslayan uykusundan ıkınırak kaklktgı oluyor ve hala dewam edıyor alerjık bebek ve artık umudumu kestım. Gecmıycek dıye dusnuyorum maflor plus verıyorum gece yatmdan suanlık faydası var gbı ama baklım
efe_2020 Alinduru Ahh evet aynı bazen daha iyi oluyor ama genelde ıkınıp ıkınıp ağlıyor 😓 Uykudan hep ağlayarak ıkınırak uyanıyor 😓
ZeynebinAnnesi55 efe_2020 benim bebeğimde 8 aylık ve hala gaz sancısı çekiyor alerji testi yaptırdık bakalım bişeye alerjisi var mı yoksa bu gaz ne zamana kadar sürecek hiç bilmiyorum her gece uykusuz geçiyor çok zor gerçekten
efe_2020 ZeynebinAnnesi55 BiZim bütün günümüz ya gaz ağrısıyla yada sıkıntsıyla geçiyor sürekli huysuz çok rahatsız ediyor haliyle bu gaz çocuklarımızı . İnşallah alerjısı yoktur 🤲 Çok üzülüyorum minicik bedenlerinle ne ağrılar çekiyorlar 🤕