Melisam Merhaba arkadaşlar bebeğimin kalçasında doğduğundan beri mor 3 aydayız ilk günler normaldir diye dusunuyordum fakat hep unuttum sormayı kafa doluluğunda kalça muyanesine kaç kere doktora sağlık ocağına gittik bse olsa sölerlerdi DİE dusundum sizde varımı oldumu telaslanmalıyım?
dlekturann Melisam bizimde aynı ben 273537 tane doktora sordum doğum lekesiymiş 😂 geçebilirmişte geçmeyedebilirmiş önemli değilmiş yani
-erCansu- Melisam onun adı moğol lekesi dogum lekedi canim kendiliginden buyudukce geciyo internetten arastirabilirsin zararsiz bosuna canini sıkma
Deletedmom324 Melisam bizde de var. Vucudun bellı yerlerınde oluyormus. Zamanla siliniyor. Bir adı var hatta onun. İnternetten arastırabılırsınız
cerenduran Melisam mongol lekesii benim kızımın totosunda var bir de ayak bileğinde de var. yüzde 90 kayboluyor büyüdükçe. bende de varmış sırtımda ama şimdi yok
Sarelim Melisam hemanjiom çeşitlerinden mongol lekesi. En uzun sureli gecen lekedir. Ama gecer zamanla
Kedicik Orta asya ve kizilderilikerde asya irklarinda olan genetik gecisli bir tur dogum lekesi bizdede var zamanla gecer dedi doktor.korkulacak bir sey degil.irk ozelikli bir sey mongol veya mogol lekesi diyorlar
Ayaniz Melisam mongol lekesi, oglumunda belinde ve kuyruk sokumunda var 5 seneye kadar bile sürebilirmis gecmesi.. kızılderililerin yüzde 90ında varmıs bide tövbe😂
Berjin77 Melisam bizim de var ve arkadaşlarımın bebeklerinde de var doktor büyüyünce geçer diyor problem değil yani takmayın kafaniza