Aslihan03- Anneler merhaba 14 aylik oğlum var sabah kahvaltisinda icebilecegi sıcak ne verebilirim sizler neler veriyorsunuz
birkediannesi Aslihan03- merhaba canım benim bebeğim 10 aylık ben ıhlamur veriyorum yada meyve suyu yapabilirsin başka bilemedim benimki daha ufak 🙈
Aslihan03- birkediannesi teşekkür ederim meyvesuyu hazırlayıp veriyordum ıhlamuru denedim ama içmedi 😔
Aslihan03- Birkullanici sevdiği meyvelerle yulaf lapası yapıyorum , pankek , yumurta , menemen , patatesli yumurta vb Bunların yanında domates salatalık peynir De ekliyorum . Bunlarınn hepsini severek yiyor
TospikOglusum Aslihan03- ıhlamur verebilirsiniz .ben 6.5ayliktan beri ıhlamur veriyrm suan7ay 20gunluk🧿💙🙏
Birkullanici Aslihan03- benimki peynir zeytin va yeöiyoru bitek pankek ve sade yumurta bunları değiştirerek yapıyorım
Ccansuu Aslihan03- ben genelde kahvaltıyla içecek vermiyorum sonuna doğru veriyorum midesini şişirmesin diye ıhlamur demliyorum içine de kuru dut atıyorum güzel oluyor tadı portakal sıkıyorum ılık suya pekmez koyuyorum bir kaşık bunları içiyor 🌱arada da benden çay kaçamağı yapıyor😀