Seddaa Laurenkiz Beni asla mamdan sonra emmiyor cnm hep mamadan önce emiyor açken. token. Beni asla emmez
Gambi Seddaa bende meme+mama veriyordum artık mama vermiyorum bebeğim 2 ay 9 günlük hiç su vermedim. Zaten bebekler 6 aylık olana kadar su verilmemesi öneriliyor. Mideleri zaten küçük olduğu için su yerine anne sütüyle dolsun diye. Pamukçuk da mamadan sonra olan birşey değil zaten,endişelenmeyin. yani sonuç olarak bence suya gerek yok,anne sütü yeterli👍🏼
KeriminAnnesi Bebegim sadece anne sutu aliyo 4.5 ay olana kadar hiç bir şey vermedim şu bile 4.5 aydan sonra e bebekten fusya sularından aldım günde 2 çay kaşığı kadar veriyorum artık hem büyüdü daha fazla sut iciyo hemde ek gıdaya başlamadan önce azar azar şu başladım Su hayattir ya zararın olacağını düşünmüyorum bu benim düşüncem
Aybars22 Seddaa mama veriyosan mutlaka günde 1 kere de olsa su vermelisin bende mama veriyorum hemde emziriyorum. Biberonla su da veriyorum içebildigi kadar iciyo. Başlarda bende su vermiyodum Dr umuz mutlaka su da ver dedi
Merfeee Seddaa mama verdikce su ver ben ilk 1 hafta mama verdim Sütüm geldi bıraktım mamayı 1 aylık kontrolümuzde kilo almadığını öğrendim ebe mama takviyesi yap dedi o gün bugündür su veririm
Melike_koc Seddaa 4.5 aylık kızım var bu zamana kdr hiç su vermedim kan ilacına basladk onu verdikten sonra hemşire 1 çay kaşığı su ver demişti ama beb günlük 8-10 çay kaşığı veriyorum suyun tadını aldı bir kere böbrekler suya alıstığı zaman susuz kalırsa çok kötü olur
Aybars22 Seddaa 3 aylik şuan yarim cay bardağı iciyo hemen hemen. Sende 1 buçuk aylikmis bebeğin hergun 7-8 çay kaşığı verebilirsin suyun zararı olmaz
Merfeee Seddaa şu anda günde 4-5 kere 60-70 CC Arasi mama veriyorum.. Suyu 10cc Sabah 10 CC akşam su veriyorum
Alaravemehmetinannesi Seddaa ben migrostan almıştım bazı markaların bebek suyu var sorunca gösterirler
kuzeymom Bende mama verdiğim zamanlar biberonla su veriyodum zaten karnı tok olduğu için çok fazla içemez en azından ağzı temizlenir ve kabız olmaz