BerinAda 28 günlük bebeğimin elleri ve ayakları buz gibi ama başı ve vücudu çok sıcak ateş ölçerim doğruysa 37.5 görünüyor ama sırtı soğuk mesela böyle bir şey yaşayan var mı anlamadım bi şey
ozge28 BerinAda bebeklerin vucut isisi yetiskinleree goree daha fazladırrr normaldir oyle cikmasıı usuyup usemediginidee ensesinden anlayabilirsiniz 🤗
GoGirl BerinAda burda biri bebekte 37.5 atesten sayiliyor yazmisti doktoru soylemis ustunu biraz inceltip takip edin ona gore goturursunuz
cydcvk BerinAda sırtı terlemiş üstünde kurumuş olabilir mi acaba. Bebekler çabuk terler canım. Üstünü hemen değiştirip tekrar ölçün.37.5 tan fazla çıkarsa biraz üstünü inceltin. Bir çay kaşığı çok az calpol verin
EB1661 BerinAda ya test yaptılarmı sadece şüpheylemi aldılar yavrum ya. Benimkide 27 günlük eller ayaklar burun hep soğuk naparsam yapim ısıtamadım ama yeni doğanlar öyle oluyo sırtından takip et demişlerdi bana.
BerinAda Teşekkür ederim, kan idrar testleri temiz çıktı ama doktor Yenidoğanda ateş her zaman tehlikelidir dedi korona için sürüntü aldılar kuvözde şu an bizi eve gönderdiler 🥺🥺
muhanne BerinAda çok zor biz de atlattık grçecek bol bol sütünü sağ götür annesi steril bir şekilde Allahın izniyle toparlar