Melikeamine Kızlam Merhaba! Sizde de hip organik 1 kusma yaptırdımı aşırı kustu baya bu gece bide aptamile geçsek aynı şekilde olurmu kabızlık falan yaparmı?
rky Melikeamine 4 aydır kullanmadığım mama kalmadı hipp yarım kutu içti kabız oldu kusmaya başladı çok gaz yaptı en son isminde bile hayır yok hayatta içirmem dediğim aptamili aldım ve cok memnun kaldım gazını da kakasınıda çok rahat hallediyor kızım 🤗
Melek01 Melikeamine Biz kullanıyoruz aptamili kağıtlık yapar ama normal 12 ml 4 kaşık atıyorum üstüne biraz suyu fazla koyunca kabız olmuyor
damlahira Hatice16000 bizde bebelac gold ar kullanıyoruz reflü var kızımda genelde bu mamalar reflü olan bebeklere verilir sizin bebeğinizde mi var?
Melikeamine Hatice16000 kabızlık yapıyormu bide doyurucu oldumu hipde sanki doymuyor gibi geliyor bana
Melikeamine damlahira yok ama kabızlık için doktoru önerdi iki gündür de aşırı kusma başladı mamadan sonra gecede avuç içi dolu dolu kusunca korktum
damlahira Melikeamine ar mamayı doktorunuz kabızlık için mi verdi ama mamanın özelliği zaten koyu olması ve kusturmaması ve kabız yapar koyu olduğu için nasıl bu mamayı önerdi acaba doktorunuz merak ettim
herseysensin Kabız yapmayan mama bulamadım bebeğim su an kabız bugün mamasını değiştirmek istiyorum ama yok ne kullancam aptamil hipp kabız yaptı 😔
Hatice16000 Melikeamine bizde kabız yapmadı birde ben çok vermiyorum 2 günde bir ayriyetten 100 cc bir çay kaşığı organik zeytinyağı koyuyorum
Minasuyunannesi Hanımlar bende suan hipp kullanıyordum çok iyi memnunun fakat kilo hıc almadı bu ay baya geriden geldi bebelac aldım oda gaz kabız yaptı Allah aşkına bş yardımcı olun nolur napacağım şaşırdım ya