turisinannesi Bebeğim 6 aylık olmak üzere kitapların renkli resimlerine bakmayı çok seviyo sizce hangi kitaplardan almalıyım varmı sizinde bebeğinizin hoşuna giden kitaplar büyük resimli görselleri güzel anneler
Eesay turisinannesi iş bankasının hareketli kitapları güzel. Hem çok kalın olduğu için yırtılma, aşınma olmuyor🌸
Mpel turisinannesi üzerine basınca ses çıkaran kitaplar. Cok eglénceli içerikleri oluyor. Benim bebeğimde bu kitaplar sayesinde kitap kurdu oldu. En çok oyalandigi seyler kitaplar.
miraninannesi18 turisinannesi is bankasinin hareketli kitaplarini tavsiye ederim :) bkm kitap sitesinde 18 tl suan ve kargo ucreti yok :) daha ucuza sanrm bulamazsinz🙈
Asell9 İşte ben diye bir kitap var çok güzel resimleri kocaman kesinlikle tavsiye ederim kızım seviyor daha bir sürü var ben panda fil vs gibi hayvanların kitapları var hareketlilik kitaplar var 3 boyutlu var onları öneririm
Asell9 turisinannesi fareli köyün kavalcı ve kül kedisi var şuan bizde birde benim canım dedeciğim var oda büyük resimli ilgi çekici işte ben kitabı gibi fiyatı da uygun ben amazondan almıştım
turisinannesi Mpel kesinlikle evde bı kaç tane var bimden almıştım çok resimli değil ama çok dikkatini çekiyor bende almayı düşündüm.muziklide olabilir evet hangileri var sizde begeniyor
miraninannesi18 Mpel uzerine basinca ses cikaran kitaplarin yayin evini ismini soylermisinz bende bakaym🥰🥰
Mpel turisinannesi fotoğrafını atmaya çalıştım beceremdim 😄 benim aldığım kitap almanca ama hayvan sesleri olan bir kitabımız da var üzerine bakınca sesler çıkıyor. Hayvanları tanıması açısından da öyle bir kitap bakabilirsiniz. Benim favori kitabımın adı klingel mal wer wohnt denn da ? Amazon nun web sitesinde olabilir.. küçük kapılar var kitapta kızım zile basıp kapıları açıyor. Çok eğlenceli
Mpel miraninannesi18 https://www.amazon.com.tr/Noisy-Baby-Animals-My-First/dp/1680106651/ref=mp_s_a_1_12?dchild=1&keywords=sesli+bebek+kitap&qid=1613679020&sprefix=sesli+bebe&sr=8-12 Umarım bu linki google a kopyalayabilirsiniz. Ben yurt dışında yaşıyorum burda da pahalı ama 13 euro maksimum pahalı dediğim. Eminim biraz araştırsanız bu kitabın türkiye de imal edilmiş uygun fiyatlı benzerini bulabilirsiniz. Benim elimde hayvan sesleri çıkaran bu kitaptan var ama bu para verilmez tabi 5 sayfalık kitaba. 🙂 bulabilirsem daha uygun fiyatlı örneğini atacağım buraya. 🙂