EMINARDAM Kızlar bebeginiz bu ayda kafasını tutabiliyor mu dönebiliyor mu ve eline birşey verdiğinizde oynuyor ya da tutabiliyor mu bebeğim dört aylık ama bunların hiçbirini yapamıyor prematüre doğmuş olmasının bir sebebi olabilir mi acaba
Emirin_Annesi10 EMINARDAM oğlum 4ay8 günlük. Kafasını dik tutabiliyor yüz üstü yattığındada 90drc tutabiliyor. Oyuncak falan tutup ağzına götürebiliyor canım. Tabikide erken doğduğunda gelişimi biraz geriden gelebilir. Ama başını tutmaya başlaması gerekiyor diye biliyorum doktorunuza 4.ay kontrolünde sormadın mı canım
Tatlisannedilekk EMINARDAM oğlum 4ay 12günlük kafasını dik tutabiliyor, eline birşey verdiğimde tutup ağzına sokuyor, tam tur dönebiliyor yuvarlanıyor🧿 ama her bebek bir olmaz canım en iyisini doktorunuz bilir için rahat etsin istiyorsan kontrol zamanınızda sorarsın
Aysenes EMINARDAM yani buraya yazanların cocukları zamanlı doğmuş yapmaları normal ama senın ki prematüre yanı gec yapabilir burayyı okuyup kafana takma sakın birde nekadar erken doğdu
Nuraykacar EMINARDAM Benim bebeğimde erken doğdu minicik ama kafasını dik tutabiliyor eline bişey verdiğinde oynuyor ağzına götürüyor yakınındaki eşyaları tutabiliyor dönmeye çalışıyor
EMINARDAM Emirin_Annesi10 randevuyu pazartesiye aldım soracağım benim bebeğim soylediklerinizin hicbirini yapamıyor henüz
Emirin_Annesi10 EMINARDAM insallah bi sıkıntı yoktur ama her bebeğin gelişimi bir değil seninkininde başka becerileri olabilir kafana takma 😍
Emirin_Annesi10 Tatlisannedilekk ayy maşallah her bebek farklıdır illaki☺ ne güzel bizimki dönmüyor daha dikkatli ol minik kuzuya
Tatlisannedilekk Emirin_Annesi10 yavaş yavaş başlar senin bebişte canım😊 böyle de zor bir an olsun yalnız bırakamıyorum dönüverir düşer diye
EMINARDAM Emirin_Annesi10 inşallah canım her bebek farklı cevrem söyleye söyleye artık etkilendim bende