Selin1912 Sadece mama ile beslenen 2 aylık bir bebek ayda ortalama kaç gram mama tüketir? Hem süt hem mama veriyorum dediğimizde doktor 900 gramı geçmeyin derken ne demek istiyor bilen var mı?
mamAras Selin1912 günde topalm 900cc dem fazla mama verme demiş. Benim oğlum 7 aylık günde toplqm 960 cc mama içiyor. Genelde 2 aylıkken 90-120 cc arası içerler bir öğünde 2 saat arayla
Aslanmamy Selin1912 2.5 3 saatte bir 100 cc veriyorum ortalama 900 1200 cc arası yapıyor bugün doktora sordum 100 cc veriyorum normal mi dedim normal böyle devam et dedi doymadığını anladıkça yavaş yavaş arttır şuan gelişimi çok iyi dedi
Serpil123-kzmz Biz 3 aylılıgız 5 güne bir 400gr mama bitiyor bizede çok veriyorsunuz dedi doktorumuz ac mı kalsın çocuğum veriyorum acıkınca😊
Defneninannesie Dr o aylarda 8×60 CC demişti günde 8 defa 60 cc ama biz 90 CC içiyorduk meme mama gidiyorduk 4 . Aydan sonra mama
Eliftoprak44 Aslanmamy yazmışsınız daha iki aylık bile değil. Çok değil mi okadar mama. İçebiliyor mu okadar I. Oğlum nerdeyse 6aylık olacak. Ben daha yeni 150ccvermeye başladım. Üstelik 3saati geçiyor 4saate kadar bekliyor
Aslanmamy Esendemir evet ama sadece duygu alıyor süt çok geldiğini sanmıyorum çünkü sağma ile gelmiyor sütüm eşimle sıkınca 1 2 damla geliyor
Aslanmamy Eliftoprak44 bebekten bebeğe değişir o içebiliyor zorlanıyor bugün doktora gittik doktor kontrolünde arttırıyorum zaten bir problem görmedi doymadığını hissettikçe 10 10 arttır dedi üstelik ve gelişimi normal gidiyor
Selin1912 Anne sütü veriyorum sütüm hiç ama hiç akmadı. Hep bir gögsümde 20-30 ml var. Günde 4-5 kere 70-80 cc mama veryorum