-TubAsel- Bebeğim 12 ay 5 günlük tek el sıralıyor bir kaç adım kendisi yürüyor. Ama bir kac kere düştü korkuyo o yüzden ne zaman tam anlamıyla yürür sizce biliyorum her bebek farkli ama insan heves ediyo 🤗
Deletedmom_36 -TubAsel- su gun yurur diyemiyorum ama hic beklemedigin bir anda yurur diyebiliyorum😅desteklersen daha kolay olur benim kiz evde ne bulsa yurume arkadasi niyetine kullaniyordu zaten yasina girdi 1 hafta sonra yurumeye basladi sizinkide yakindir bence☺️☺️
Zelisblt -TubAsel- kızım dediğinz gibi ek elle veya 2 4 adım atıp yürüyordu, bi baktım koşuyor 🤫. En fazla 2 hafta içinde seni peşinden koşturur 😍
Mom780 -TubAsel- benimkide ozamanlar öyleydi hatta doktor demişti yürüyebiliyodurda korkuyor veya daha kendine güvenmiyordur belki. 15 aylık yürümeye başladı. Biraz daha zamana ihtiyaçı vardır bebeğinin belki🙄🤍
-TubAsel- Deletedmom_36 insallh canm ya öncesinde nasıldı peki kaç adım atıyordu benimki anca iki üç adım atiyo sonra oturuyo :))
EmineYilmaz -TubAsel- birden bire yürüdü benimki 😂 1 yaşında sıraladı 14 aylıkken birden kalktı yürüdü
Baldudak_Emirbeyimiz -TubAsel- Benim bebiş siralamaya başladıktan yaklaşık bir, bir buçuk ay sonra yürümeye başladı. Belki sizinki de öyle olur ☺️