Alpaslaninannesiii Bebeğim 7 aylık sabahtan akşama kadar ne pişiriyim yediriyim anneler fikir verin bana
annesinin_kizi Alpaslaninannesiii sabah kahvaltısı Yumurta pişirebilir sin tarhana lı olur lorlu olur Öğlen çorba yapabilirsin Ara öğün irmik yulsflı içine meyve katabilirsin
1yaramazannesi Alpaslaninannesiii sabah kahvaltı da yumurta ve yoğurt veriyorum bi sonraki öğün mama içiyor sonra akşamdan çorba yapıyorum bir gün yetecek kadar diğer öğünlerde onları veriyorum yoğurt çorbası şehriye çorbası ya da brokoli çorbası bebeğim brokoli çorbasını çok seviyor içine de mutlaka 1 diş sarımsak ve kendi yaptığım kemik suyunu koyuyorum 6 ay 6 günlük
InancDemir20 Bende bekliyim, hiçbişi yemiyor benım oglumda zar zor corba yada yogurt oda meyveli baska bişi yemez 😩
Asell9 Ben sabah kahvaltı veriyorum öğleden sonra 3 4 gibi de çorba püre meyve gibi şeyler yapıyorum yoğurt hep veriyorum
1yaramazannesi Kumsal25 ek gıdadan 2 yada 2 buçuk saat sonra mama veriyorum 175 falan içiyor ama ek gıdaya başladıpından beri mama içmeyi azalttı genelde gece içiyor yemekmyedikten sonra mama verdiğim zaman içmekmistemiyır bazen oyun oynuyor bçberonla
Kumsal25 1yaramazannesi yani gğnde kaç öpün oluyor bizim 90 cc zor içiyor 😢 sonra beni emiyr işte okdr günde toplam 300 cc belki ancadır napcm bilmiyrm
1yaramazannesi Kumsal25 gündüz 2 yada 3 içiyor gece de belli olmuyor uykusuna bağlı.senin bebeğin kaç aylık canım ek gıda veriyormusun onunla doyuyordur annesi içmekmistese daha çok içer ama emiyormuş seninki bide normal o ozaman
Kumsal25 1yaramazannesi ek gıda vermiyrm tadmlk veriym sadece bi kerelik sabah oda sonra 90 cc mama veriym içiyor bazn içmiyor ama emsede cok az sütüm şmdi gene yaptm mama istemiyor valla gazlı bide emerken ıkınıp sıkılıyorn onu emerken osurmaya çalşyr bni ztn uyku sersemi emiyor