AygulSina EmirMert kaliyor genelde uyurken yapiyorum gunun bi saatinde 2 aylim daha bebegim o yuzden fazla uyuyor hala ama biraz daha buyuyunce ikimiz yaparız artik 😀😀 onuda yatiririm matin uzerine
EmirMert Sedefbxl Hollanda sınırına çok yakınız canım, tam sınırda kalıyoruz Hollanda ve Belçikanın, (Terneuzen-Zelzate) ve eğer Gent i biliyorsan ona da yakınız..
deletedmom2200 AygulSina merhaba canımm postu geç gördüm araya ilişeyim hemen ✌🏻 Ben bebeğime kullandığım tüm ürünlerde Phılıps Avent tercih ettim ilk 4 ay breastfeed ilerledik ama meme reddi yaşayınca biberona transfer olduk en çok aventi beğendi Medela yı denedim asla beğenmedim biberon olarak. Bez olarak Pampers kullanıyorum ilk günden beri. Kilot bezini denedim assssla beğenmedim 🥴🥴 ıslak mendil Johnsons Baby kullanıyorum çok memnunum ve pişik kremi sudokrem kullandım 6 ay 5 günlüğüz hiç pişik sorunu yaşamadık ✌🏻 Mama olarak Hipp Combıotic ve SMA denedim ama ikisini de içmedi oğlum 🤪
AygulSina deletedmom2200 oglun nazli bebekmis allah bağışlasın. Biberon iki defa verdim belkide bilmedigi bisey oldugu icin sey yapamadi bilmiyorum. Pisik bizdede cok nadir olur haftalardir kulanmamisimdir pisik kremi