Kubissstt Oğlum 4günlükken hastaneye yatırdılar kanında enfeksiyon var diye şimdi süt sağıp gönderiyorum ama sütüm her sağmada süt poşetinin üzerinde 75ml çıkıyor sizce oğlum bununla doyarmı
Nilguny Kubissstt kesinlikle doyar fazla bile hiç merak etmeyin bol bol sağım ile her gün daha fazla artacak ama umarım bir an önce çıkıp emmeye başlar. Geçmiş olsun 🙏🏼
Fatosemir Kubissstt doyar merak etmeyin artar bile :) Benim oğlum bir buçuk aylıkken 60 cc doyuyordu şu an 2, buçuk aylık yeni 100 cc içmeye başladı
aykoz_ Kubissstt bence cok bile. Onun midesi daha ne ki mutlaka yetiyordur. Doyumsuzsa da mama ile desteklemekten kaçınmayın. Evde sadece memeye döner zaten
Kubissstt Kafama çok takıyorum hafta sonu çıkıcak inşallah hastaneden doyurabilecekmiyim sütümle diye düşünüp duruyorum
iki_prenses_annesi201 Kubissstt 10 bi gögsnzü 10 dk dğr gögsnzü emzirblrsnz 🙂 çekilmemiş rezene alıp kaynatın sütün artmsnda çok etki eder.. Humana çayını da önerrm..
Irem1725_ Kubissstt bence sırayla yap bi göğsünü emsin 2 saat veya bir saat sonra digerinden ver ben öyle yapmıstım yani nekadar doğru bilemem tabi haa birde mesela emdigi göğsümde kalan sütüde pompayla sağip buzluga atmıstim bi bilene danışmakta fayda var tabi
Fatosemir Kubissstt çift göğüs birinde süt miktarı azalana kadar yani göğsünüz yumuşayana kadar birini verin sonra diğerine geçin bebek diğerinde az emerse bi sonraki emzirme de ondan başlayın:)
Irem1725_ iki_prenses_annesi201 rezene gercekten cok ise yarıyor hem gaz yapmıyorda hemde sütü arttırıyor
Kubissstt Ben ilk zamanlar 15dk birini 15dk diğerini veriyodum ama idrarında kan gibi bişeyler gördüm yetersiz beslendiği için denildi ve bide çok ağlıyodu hemen süt gelsin istiyo herhalde kavga ediyodu resmen benimle