Yaseminhan Merhaba güzel anneler.. 12 gunluguz. Etrafım her konuda olduğu gibi bu konuda da ikiye bölündü..Emzige alıştırmalı miyim yoksa alistirmamali miyim siz ne düşünüyorsunuz 🤔 Teşekkürler:)
Minikinannesi Yaseminhan tabi ki alıştır ben alıştırma diyen kısmı dinledim ve acayip yorucu bitiyorsun resmen seni emzik olarak kullanıyor resmen şuan 3 bucuk aylık ve hiç bi iş yapamıyorum gezmeye cıkamıyrm hemen alıştır 😑
Muradiye Yaseminhan o kadar çok araştırmıştım ki ben de bu emzik konusunu emin ol 100 de 50 /50 bu konu ilk zaman hiç vermedim ama sonradan verdim ben emziği Bebişlere çok yakıştırıyorum sadece doğru emziği seç vericeksen 🙂 asabi yönden de rahat
AygulSina Yaseminhan ilerde seni emzige cevirmesini istemiyorsan bir an once emzik ver yoksa cok aglarsin arkadasimin oglu emzik almiyordu annesini emzik gibi kulaniyodu bazem bizimkiside yapmak istiyor ama tabi yapamiyor emzigi tikiyorum agzina
Derinsmomm Yaseminhan emzik anne yarısıdır 😂😂tabiki alıştır. Resmen hayat kurtarıcı. Arada soluklanabiliyosun. Emerken uyuya kalıyo .
Deletedmom201 Allah bağışlasın. Uzun sağlıklı ömürü olsun😊ben hiç emzik kullanma taraftarı değildim hala da öyleyim sonuçta Onuda bıraktırmaya çalışacağız sonra. Bu yüzden avente soothie kullandım kendisi 3 ay sonra bıraktı. Başka bir emzik de tutmadı. Bazı bebekler sürekli emmek istiyor aslında öyle bebekler muhakkak kullanmalı ama dizin bebeğiniz sakinse bir süre sonra ihtiyaç duymazsa emzik vermeye zorlamayın. Zaten 3. Aydan sonra damakları kaşınmaya başlıyor ve kaşıyıcı birşeyler arıyorlar
Yaseminhan Deletedmom201 teşekkür ederiz :) bebegim sarılık oldu yeni yeni atlatıyoruz bu sarılıkta uyku yapıyomuş haliyle şu an mama yiyo gaz çıkarıp altını degistirip uyuyo sürekli.. karakterini tam anlayamadim yani uyku geçince huysuz mu olur bilemiyorum :( umarım olmaz.. sonra alıştırsam geç mi olur 🙄
Deletedmom201 Yaseminhan çok geçmiş olsun , sık sık emzirirseniz o da kolayca geçer 😊 ya bilmiyorum ki 🤷♀️ Bizimki 3. Ayda bıraktı 15 günlükken emzik vermeye başlamıştım. Belki sonradan alıştıran birileri vardır , görürse yazarlar size
Ahmett Bende verme taraftarıyım sürekli emmek isteyen bebekler için iyi bence bıraktırmak zor deniliyor ama bi şekilde bırakcaktır diye düşünüyorum
Dorukcumunannesi Yaseminhan etraf bolunedursun.sen alistir ve rahat et. Sen ne kdr rahat edip dinlenirsen o kdr faydali olursun bebege
Mervea Yaseminhan ilk doğduğu zöaan verdik uyku saatlerinde veriyorum gün boyu ağzında değil o süreyi iyi ayarlayın dışarı çıkarken emziğimizi almıyoruz bile gerek duymuyoruz