Tunisinannesi Kizlar dün akşam üstüme kaynar çay döküldü aşırı canım yandı. Bacağıma geldi çoğu deri kalkti su toplayacak muhtemel travozol sürdüm ama baska bir krem öneriniz varmi? 😶
Evooiboo Tunisinannesi yanıkta silverdin kullanılıyor ama deri kalkma su toplama kısmında farklı tedavi verilebilir doktora gidin geç kalmadan
DuruE Tunisinannesi travazol kesinlikle yanıla sürülmez silverdin veya silverdin plus alın sürün ve gazlı bez ile sarın mikrop kapmasın geçmiş olsun
Tunisinannesi Mumofasil bandajla saracak muhtemelen kuzum bende virüsten dolayi gitmek istemedim kendim krem falan sürdüm bakalim.
Mumofasil Tunisinannesi ya hiç olur mu Allah aşkına. Bi Sürü şey döküyorlar yaranın üzerine. Açılmış kısım varsa oraya ayrı ilaç ayrı tampon olur. Temizlenmesi gerekiyor olabilir fazla derilerin. Anlattığınız gibiyse eğer evde olmaz o. Siz bilirsiniz
gulcemoms silverdin, kantaron yağı, fito krem , coresatin krem en iyi gelenler bunlar yanığa ama doktora gidin biran önce en iyisi derecesine göre tedavi yaparlar
Seherronya Tunisinannesi kantaron yağı mutlaka kullan elim yağın içine girdi hemen sürdüm su bile toplamadı aldı acısını sürdüğüm an
aksu5334 Tunisinannesi travazol surulmez yaniga. Acik yara degilse anestol ve silverdin kullanin. Anestoll acisini alicaktir. Silverdin de yanik kremi. Bunlar harici kantaron yagi kullanabilirsiniz iz kalmasini da engeller bu yag. Cok gecmis olsun
Tunisinannesi aksu5334 allah razı olsun dr silverdin yazdi bide pansuman yapip sardirdim insallah geçer açıldı bildiğin derim yaa
zeyzey77 Tunisinannesi hastaneye git travazol ile olacak şey değil . Enfeksiyon bile kaparsın ordan daha kotu olur
Tunisinannesi zeyzey77 gittim sağlık ocağında pansuman yaptirdim canim gece kizariklikti ama sabah durumu pek iyi değildi su topladi deri açıldı falan riske atmak istemedim
mom1236 Tunisinannesi aynı şekilde benim dün başıma geldi sıcak suydu ama kaynar değildi. Karından aşağı bacağıma kadar. Hafif kızardı şükür başka bişey olmadı. Eczaneden silverdin aldım çok iyi birde anestol ikisini karıştırıp sür daha faydalı olur dedi. Geçmiş olsun
Tunisinannesi Mora canim bende biliyorum mantar kremi olduğunu elimin altinda o vardi can havli ile onu sürdüm ayrica deri kremide olarak geçiyor. Hafif yaniklarda faydasi var ama benimki ciddi silverdin aldim eczaneden