Myslkya-16 Bebeğimin göbek çevresi ve bacakları çok kuru. Çatlamış toprak gibi. Alerjik bir şey olabilir mi yoksa cilt yapısı ile ilgili bir şey mi 😪
MiniKaya Myslkya-16 benim oğlumunda öyle şampuanını değiştirdik mustela kullnıyoruz bide ginlük bioderma atoderm vücut kremi kullanıyorm biraz düzelmeye başladı yüzü bacakları çok kuruydu ve kol altı bölgesinde döküntü var kurulukları geçti şuanlık sadece o döküntüler duruyor
Dilek0071 Myslkya-16 bnm kızımında öyleydi şampuanı degistrdim birde vucut losyonu aldim sebamed aldım şampuanı nı
MiniKaya Myslkya-16 alerjik değildir canım fakat kimi bebekte egzama olabiliyormuş ben sağlık ocağındaki doktora gösterdm şuanlık öylr bir durum yok dedi fakat geçmez ise doktora başvurmalısın dedi
Minasu Her banyodan sonra mutlaka yağ surun cildine cildinin kurumasına engel olur ama alerjık bir durum var ise ne yaparsak yap önüne yağlarla geçemezsin bunu anlamının en iyi yolu doktora başvurmak bir doktora başvur canım💕
Myslkya-16 BabyGroot 2 aylık kızım bugün iyice arttı kuruluk. Susuz toprak gibi görünüyor. Endişelendim. Belki kaşındırıyor huzursuzlandırıyor da olabilir
BabyGroot Myslkya-16 olabilir canım çok endişelendiriyorsa bi doktora götür ya da takipi doktorunuz varsa foto at istersen uygun kremi önerecektir ama bol bol nemlendirmekten geçiyor olay derileri çok hassas kış ayı hava kuru ondan oluyor banyoda ve banyo sonrası nemlendir hatta banyo yaptırmasan her gün mutlaka krem sür