Mery1920 Merhaba hanımlar kızım 2.5 aylık gün içinde 1 kere nadiren 2 kere yeşil kaka yapar sizce bunun nedeni nedir? Telaş yapmalı mıyım?
94z-20u Mery1920 çok normal canım telaş yapılacak birşey yok yeşil kakada mukuslu olmadığı takdirde sorun yaratmaz
Organikumos Mery1920 benimkide uzun zamandır açık yeşil kaka yapıyor ben tüm olasılıkları düşünüp baktırdım kakayı direk doktor gördü bir sorun olmadığını söyledi.
Bebegimm1 Mery1920 benm bebegimde arada yeşil yapmaya basladı 2aylık bugun 1 kez kaka yaptı ikınirken ilk sarı yaptı her zmanki yaptigi renkti tekrar ıkındı yeşil yaptı bende anlamadim
Btl-89 Mery1920 benimde bebeğim 3 gün sonra 3 aylık olacak inşallah günde bir kez yapar bazen iki günde bir ilk ıkındığı kakası yeşil geliyor sonra sarıya dönüyor
melikeeomeer Mery1920 genellikle yeşil kaka bebeğin cok beslenip sütü sindiremediği için karnı ağırıdıgı zaman ve gazı oldugu zaman oluyor
Begumcan Mery1920 emziriyorsan ön sütü fazla almış demektir yani sorun yok ama bir memeyi tamamen bitirmesini sağlaman lazım doyması için. Emzirmiyorsan doktora söylemen lazım.