09Sernur Selamlar Anneler kehribar kolye kullandınız mı kaçıncı aydan itibaren kullanılmalı birde alıp memnun kaldığınız sertifikalı bir yer varmı almayı düşünüyorum ama orijinal olmasa işe yaramıyormuş boşa gitmesin para söylermisin iz
neredenbileceksinizz 09Sernur naturals amberden aldım çok severek aldım sertifikalı fiyatı biraz tuzlu gelebilir belki bilemedim
uykutulumu35 09Sernur Totsandmore sayfasından satın aldım ben sertifikasını da gönderiyorlar 4. Ayımız yeni bitti 2 diş çıkarttık 😊
Asyaglck İnstagramda melekannem diye bir siteden aldım sertifikalı gerçek kehribar gönderdiler(evde test ettim gerçek mi değil mi diye) hemde fiyatı cok uyguna. 1 aylık oğlum için birde 2 yaşındaki kızım için kolye aldım. Gündüzleri oğluma takıyorum geceleir çıkarıyorum kızımında sürekli boynunda. Ama yenidoğan bebeklere kolye olarak takmayın bileğine takın diyorlar
Hmtgce Asyaglck ne gibi faydaları oluyo kehribarın birde mesela diş için başka uyku sorunu için başka ne bileyim huysuzluk için Başka mi oluyo bunlar
Asyaglck 09Sernur valla oğlum 40 günlük çok gazlı uyumayan bi bebek onun için aldım kızıma da oğluma aldığımı görür üzülür diye aldım(malum aralarında yaş kısa olunca ayrım olmasın diye herşeye dikkat etmeye çalışıyoruz) geceleri oğlumun boynundan cıkarıyorum gündüzleri kalıyor aslında onuda düzenli kullanamadım ama siz takacaksanız sol ayak bileğine bileklik giibi takın gaz ve huysuzluk için iyi geliyormuş
09Sernur Elaengin ağız suyu akmasını engelliyor diş çıkarma döneminde ağrıyı azaltıyor daha rahat çıkıyor dişler ateş vs olmadan diye biliyorum ama orijinalini almak gerekiyormus sertifikalı çakma olanlar işe yaramıyormus onu da bulmak zor 🤔 o yüzden kullananlara sormak istedim ☺️
ikizlerinannesi2985 09Sernur kehribar sepetinden aldım. Orjinal, sertifikası ile yolluyorlar. Bebeklerim 1,5 aylıkken aldım, sol ayak bileklerine taktım şimdilik. Büyüyünce boyunlarına takıcam