esraeylul34 Kızlar ben bu ikinci el satış paltformun da satış yapıyorum ordan bur urun aldım aynı gün aide tabep ettim kargo yola çıkmadan lakin 4ve 10 iş günü içinde paranız yatacak dendi 1 ay oldu yatmadı ne yapabilirim bu arada hesap kartım ile yapmıştım
esraeylul34 Kavinsmom referans kodu verdiler ama bankaya gidin diyolar arayıp ne dicem kaç kez aradım iade yok diyolar
esraeylul34 Kavinsmom referans kodu verdiler ama bankaya gidin diyolar arayıp ne dicem kaç kez aradım iade yok diyolar
Kavinsmom esraeylul34 iadenin üzerine ekstreniz kesildiğinde iade alamadığınızı gösteren bir kanıtınız olacak bu ekstre ekranını uygulama müşteri hizmetlerine gönderebilirsiniz
Kavinsmom esraeylul34 bu arada muhtemelen art niyet yok, ve Yüksek ihtimal sorun uygulamada bankada kolay kolay olmaz sıkıntı. Uygulamada iadeyi yaparken bazen ref kodu atıyor işlemi tamamlamıyorlar. İkna etmesi zor ama kanıtlarsanız iadenizi alırsınız
esraeylul34 Kavinsmom tammadir teşekkürler bı bakayım mesaao saatlerinde çünkü ne kadar bankayı aradiysam bana iade gozukmuyo dendi e posta attim uygulamaya onalrda referans kodu yolladı ve bana bizzat bankaya gitmemi söylediler küçük bebek var gidemiyorum da. Giden para da az para deil
esraeylul34 Kavinsmom Yaa zaten öyle büyük bir platform da herhalde art niyet yoktur diye düşünüyorum sadece bence ya gözden kaciliyo ya da başka birsey
Kavinsmom esraeylul34 yok şube destek olmaz hiç alakası yok yormayın kendinizi işi her iki yer içinde ancak müşteri hizmetleri çözer. Çareler çaresiz kalırsa şikayet var yazarsınız yada sosyal medyada duyurursunuz işe yarıyor